Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dík za info. Co to znamená, že jsi měnil doma sám?Ahoj,nedávno jsem si tam nechal udělat volant a spokojenost. Bez papíru 3800 Kč a měnil jsem si doma sám?
Prubnul jsem to za tebe a už se těší na další klaňákyJá jsem se dnes stavil v Volantpraha v Počernicích. Nemají to Češi, očíčka jim jdou trošku šejdrem, ale česky mluví dobře. Koukal jsem tam na jejich práci, vypadá to velice dobře. Objednávají týden dopředu, ráno přistavit auto, odpoledne hotovo. Cena 1600,- + 200,- za demontáž/montáž. Asi to prubnu...
Nějakou náhodou jsem se zase dostal k tomuto tématu, tak po letech koukám na fotky a ta kvalita práce u kamaráda nic moc, tady? Když vidím, jak to v místě uchopu palců zkrabatělé, tak z toho bych byl hodně nervózní. To ta kvalita provedení u Naturala a Šmiďase je o parník jinde...Kamarád si to nechával dělat tady -> https://www.volantyzkuze.cz/ a byl moc spokojenej
Zobrazit přílohu 41695
Mám na něm rukama omakáno 30k km a pořád je jako novej.To ta kvalita provedení u Naturala a Šmiďase je o parník jinde...
Neuraz se, ale to vypada dost hrozne. Neni lepsi par € prihodit a nechat si to udelat od profiku? Zvlaste, kdy udelat tak tristni vysledek trvalo tak dlouho?Zobrazit přílohu 53712Zobrazit přílohu 53713Zobrazit přílohu 53714
Ja som si to obsival nedávno sám, z aliexpresuu to došlo za týždeň, mala by to byť nappa leather cena bola okolo 50euro.
Keby to robím znovu, už viem načo si dať pozor a kde začať a netrvá mi to 6 hodín ale možno 2 Max 3. Plus keby nie som antitalent na jemnú motoriku a ručné práce tak to aj lepšie vyzerá, ale myslím že ten výrobok nieje úplne presne vyrobený.
Na živo to vyzerá trochu lepšie ako na foto + tá farba kože je skoro identická ako farba väčšiny interieru, silon som chcel tmavý a poslali strieborný.
Nenasiel som ziadnu firmu co to robi sposobom ako v prahe, odovzdam auto rano a poobede pridem pre auto. Najblizsia taka pol republiky vzdialena. Jedina moznost vymontovat volant a poslat, napriklad byt tyzden bez auta.Neuraz se, ale to vypada dost hrozne. Neni lepsi par € prihodit a nechat si to udelat od profiku? Zvlaste, kdy udelat tak tristni vysledek trvalo tak dlouho?
Další Mazda v domě a tak nesměla chybět návštěva https://volantpraha.cz/Prubnul jsem to za tebe a už se těší na další klaňáky
Přesně jak říkáš. V pátek jsem se objednal, ve čtvrtek po 8 přistavil auto a ve 14 hodin už jsem jel nadšený s novým volantem domů
Za mě práce naprosto pečlivá a můžu rozhodně doporučit! Volant je snad lepší jako nový. Nechával jsem dělat vše jako originál - hladká kůže, černá nit a "mazdí" steh
Zobrazit přílohu 39561 Zobrazit přílohu 39563
Pár fotek nesmí chybět
Foto před:
Zobrazit přílohu 39568 Zobrazit přílohu 39562
Foto PO:
Zobrazit přílohu 39567 Zobrazit přílohu 39565 Zobrazit přílohu 39564 Zobrazit přílohu 39566
Zobrazit přílohu 39569 Zobrazit přílohu 39570