• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Přestupek na dálnici státního zaměstnance

tomu nerozumím, jako ipu na střechy? A jak si ji tam měl přilepenou? a průzor byl jaký? Jako v tanku?_:)

Ne na strechy ale na čelné sklo sa to lepilo v lavo dole "International Police Association (IPA)" Poznajú to všetci policajti v EU. Pomohlo mi to už viac krát. V Chorvátsku ma namerali 3x a vždy som to ukecal na kolegu:)

Myslím že tvoje obavy sú zbytočné. Predvolajú ťa možno na kávu a pojdeš domov bez flastru. Bude to také kamarátske výchovné "no no kolego". :)

Poslední úprava:
no, nvm, nemám s tímto žádnou zkušenost, ani kolegové sloužící se mnou.. pak písnu jak to dopadlo:)

kolego, nikdy jsem to nepotřeboval, ale má zvídavost mi říká, proč to nezkusit:) zeptám se kolegů, co o tom ví, nebo máš pro mě jednu?:)

no, nvm, nemám s tímto žádnou zkušenost, ani kolegové sloužící se mnou.. pak písnu jak to dopadlo:)

No čudujem sa lebo v malých farebných modifikáciach sa to používa vo všetkých štátoch EU. V Chorvátsku je to viac červené, v Rakúsku modrejšie a u nás bielšie.

prosím si o tu bielu:)

Vozil som svojho času delegácie vysokých hláv v sprievode PPU-čkárov alebo prevozi peňazí. Dostal som to v tom čase za zásluhy ale dnes už nemám na to nárok.

Dnes je iná doba a možno to bude mať viac negatív ako výhod. Teraz ťa bude v prípade nehody vyšetrovať inšpekcia MV a nie radový inšpektorát a ako asi vieš tak polícia musí byť príkladom a etalónom bezúhonosti. Tak ale tvoj priestupok je úplna banalita 155 km/h sa jazdi Brno - Praha bežne.

Jasan, pomáhám i chráním a za to musím nést zodpovědnost, když šlápnu malinko vedle:) no nebudeme předbíhat událostem, stejně to dopadne jak má:) díky za podporu

Back