Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Přesně jak psal @Vitus , tohle je lepší nechat zkušenějším a vybavenějším. Já dávám od tahání drátů vždycky ruce pryč, takže nemůžu v tomto sloužitA to ještě nevíš, že jsem tě chtěl poprosit , že až pojedu ledkovat a ty budeš mít zrovna čas, tak jestli by jsi mi ty pozičky nezapojil . Díky.
Ty co klukům objednávám a Vitus prvně našel, jsou v odkazu přesně ty OEM od thespeedline Číňani nemají stejně moc zmáklé odrážení odrazek a navíc jim to svítí málo.Já jsem měl ty poziční s brzdovkami na bílé GH 4 roky, tenkrát jsem koupil od thespeedline.com, byly to normálně OEM světla, co se dávají na asijské modely, měly Mazda objednací číslo. Mezitím to Číňani začali bouchat také.
Pěkné srovnání, také jsem již objednal :smuggrin:Využiju, že mám teď doma pozičky k ukázce. U OEM LEDek od thespeedlinu je pěkně zachována funkce odrazek (což u levné číny tak nějak není zvykem )
Zobrazit přílohu 7480
Pro porovnání archivní foto levné varianty vs. odrazka:
Zobrazit přílohu 7481
reklamovat...Tak dnes mám auto v servisu k namontování poziček a už mi volali, že u jednoho nesvítí dvě třetiny Diod od SpeedLine. Co s tím teď.. :-/
jednoho nesvítí dvě třetiny Diod
Možný je všechno,ale přiklonil bych se k špatnému zapojení.zkrat.smůla, někdo musel bejt první, komu to nefunguje pokud to hoši určitě dobře zapojili, reklamuj to