• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Prodejnost pneu

• Vlákno založil Vlákno založil himself
  • Datum založení Datum založení

himself

rodinný člen KLANu
Zprávy
374
Ahoj, zaujal mě tenhle inzerát
kvůli diskům, ze kterých bych udělal zimní sadu. Mám prostě rád ten originální design, takže alternativní řešení nechávám až jako poslední (do zimy je čas). Myslíte si, že ty letní pneu jsou aspoň trochu prodejné? Nevyužiji je...

Predáš bez problémov, sám som sa čudoval aký je záujem o jazdené gumy hlavne tých väčšich rozmerov :laughing:

Já nabízím letní Hankook 215/45 R18 za 500 sadu a nikdo to nechce - kdyby někdo řekl vemu je za odvoz (což je v podstatě to samé) tak klidně ale stále mi zabírají místo ve sklepě.

No těžko říct, já prodával svého času téměř nejeté zimní pneu na Mazdu 2, v té době v testech na předních příčkách a téměř nikdo nechtěl, nakonec jsem prodal tenkrát pod cenou, jen aby mi to nezabíralo doma místo. Ale neříkám, že je nereálné prodat, jen bych počítal, že to zabere delší dobu.

Ahoj, zaujal mě tenhle inzerát
kvůli diskům, ze kterých bych udělal zimní sadu. Mám prostě rád ten originální design, takže alternativní řešení nechávám až jako poslední (do zimy je čas). Myslíte si, že ty letní pneu jsou aspoň trochu prodejné? Nevyužiji je...
Za mě - počkej si na samotné disky. Sundavat to jsou náklady, prodej nejistý, případně hodně ztrátový... A upřímně, cena u tohohle inzerátu mi nepřijde moc atraktivní. Navíc to nejsou pneu Yokohama, ale Toyo 🙃 A btw, jestli mě zrak nešálí, tak vyrobené roku 2018.

Poslední úprava:
Za mě - počkej si na samotné disky. Sundavat to jsou náklady, prodej nejistý, případně hodně ztrátový... A upřímně, cena u tohohle inzerátu mi nepřijde moc atraktivní. Navíc to nejsou pneu Yokohama, ale Toyo 🙃 A btw, jestli mě zrak nešálí, tak vyrobené roku 2018.
Dík za podrobnou analýzu :) Je to teď mimo moje možnosti, resp. tolik nechci dát. Když se něco přes léto namane, tak dobře, když ne, půjdu do levných neoriginálů https://www.pneu-ihned.cz/alu-kola-cms-complete-black-gloss-complete-black-gloss-2148568/

No v první řadě na těch diskách nejsou Yokohamy jak píše prodejce ale Toyo Proxes R51A ,ty moc v kurzu nejsou navíc datum výroby 41.týden 2016 = skoro 9 let starý gumy ... to je spíš tak pro někoho na gumování na parkovišti, nebo rovnou odevzdat ve sběru ....

Ja som tento rok s malou dusou predaval zimaky michelin R16 z roku 2017 s dobrym dezenom, nepopraskane, bolo mi luto ich vyhodit, znami mi tvrdili, ze to je nepredajne, za tri hodiny na bazosi volali traja ludia a na druhy den sli za 70 euro z domu

Tak záleží hodně určitě na specifikaci pneu, pokud jdou použít na široké spektrum aut, tak věřím, že se prodají "celkem snadno" ;-)

No v první řadě na těch diskách nejsou Yokohamy jak píše prodejce ale Toyo Proxes R51A ,ty moc v kurzu nejsou navíc datum výroby 41.týden 2016 = skoro 9 let starý gumy ... to je spíš tak pro někoho na gumování na parkovišti, nebo rovnou odevzdat ve sběru ....
ty moc nečteš, co píší jiní před tebou, viď? :)

Asi jsem to přehlídl

Back