No, co se týče zrezlých sedaček, tak bohužel nedaří se mi sjednat opravu v Mazdě tak snadno, jak tu někteří psali.
Kupoval jsem auto (předváděčka) v Karlových Varech už se zmíněnou vadou a trval jsem na tom, aby to bylo opraveno. Bohužel nevyšly vstříc a já i tak auto koupil, protože bylo za zajímavou cenu.
Tak jsem se pak zeptal v Aspektě v Plzni, jestli by to opravili a ty říkali, že na záruku to neudělají ať se ozvu dealerovi, kde jsem to kupoval. Nechal jsem to chvíli odmlčet a viděl narůstající případy zde i jinde na fórech, jak s tím lidé jezdí do autorizovaných servisů a trvají na opravě - a bylo jim vyhověno. Tak jsem se ozval dealerovi do Karlových Varů, vysvětlil situaci a čekal na vyjádření. Ty to opět poslali do Mazdy ČR, která se vyjádřila, že to není pohledová strana a nemá to vliv a tudíž servis není povinen to opravit jako záruční opravu.
A to jsem jim i říkal, že abych jim to alespoň trochu vykompenzoval, tak si tam nechám rovnou nahrát CarPlay a AA, což budu hradit a kdyby si to rozumně naplánovali, tak v době aktualizace systému můžou pracovat na těch sedákách. Ale bohužel, ani to nepomohlo.
Takže jsem opět na začátku a nikomu se do toho nechce. Asi zkusím zavolat do Car Star Praha, prý jsou tam ochotnější.