- 192
Promiň, neměl jsem teď moc času, stěhovali jsme se. Nicméně, pokud chceš, můžeš se o víkendu stavit.No paráda, to by bylo fajn! Já jsem taky z Poruby. Klidně se můžeme potkat a mrknout na to spolu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Promiň, neměl jsem teď moc času, stěhovali jsme se. Nicméně, pokud chceš, můžeš se o víkendu stavit.No paráda, to by bylo fajn! Já jsem taky z Poruby. Klidně se můžeme potkat a mrknout na to spolu ?
V pohodě, píšu SZ ?Promiň, neměl jsem teď moc času, stěhovali jsme se. Nicméně, pokud chceš, můžeš se o víkendu stavit.
Ahooj. Můžu se zeptat, jestli se povedlo i u Vás problém odstranit revizí ukostření?V pohodě, píšu SZ ?
Ahoj, částečně pomohlo, ale pak to zase dělalo sporadicky a do toho blikal červený klíč a centrál s tím že to vypínalo rádio a displej a někdy nešlo auto chcípnout nebo i nastartovat, jakoby v něm nebyl klíč či co. Nakonec jsem přišel na to, že to dělá i kombinace vadného mikrospínače v klice a tlačítka kufru. Po pořádném prostříknutí kontaktolem vše bez problémů, každopádně ty dvě věci se budou muset vyměnit.Ahooj. Můžu se zeptat, jestli se povedlo i u Vás problém odstranit revizí ukostření?
Mám stejný problém a zvažuji jak postupovat. Děkuji za info.
Jaký mikrospínače, a kde jsi objednával?...
No nic, jdu objednat mikrospínače a náhradní cuplíky na tapec, samozřejmě mi v té zimě skoro všechny popraskaly.
Jsi-li šikovný "modelář", stačí vykuchat starý spínač a vyměnit jen ten vnitřní mikrospínač, označení TC-0120-Y, v elektrosoučástkách za pár korun.. https://www.gme.cz/v/1499541/wealthmetal-tc-0120-y-mikrospinacJaký mikrospínače, a kde jsi objednával?