Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ano.A to jsi tisknul řezaný nálepky bez pozadí? Samotný písmenka na přenosové fólii?
Už se to pomalinku rýsuje. V příštím týdnu dám vědět, popřípadě předvedu varianty.A nemá někdo nálepku nějakou malé decentní velikosti?
Zobrazit přílohu 41337
Kdyby jsi měl podklady,mužů taky něco nechat vytisknout, popřípadě vyřezat na plotru.?Už se to pomalinku rýsuje. V příštím týdnu dám vědět, popřípadě předvedu varianty.
Tyhle už jsem dělal a pár lidí už je tu ode mě má.Buď reflexní bílá a nebo klasické dvoubarevné logo ve velikosti jaká je na rámečku RZ.Samozřejmě velikost se dá upravit dle libosti.Rovnou nadhodím, že já bych měl docela spadeno na reflexní, čistě písmena hezky jednotlivě vyřezané, která se tu někdy v minulosti řešila. Bude to sice varianta určitě nejdražší, ale taky asi nej
@Vitus ste skúšali kontaktovať? Možno by vám pomohol a nemuseli by ste vytvárať logo z printscreenu webu..Pokud je někdo aktivní a nechá je vyrobit, rád poskytnu tiskové podklady. Veškerá další distribuční činnost je na výrobci.
Dost dobré, já bych akorát vynechal .cz, to je tam takové disproporční a já jsem tak trošku magor asiJa to mám takhle.
@Vitus ste skúšali kontaktovať? Možno by vám pomohol a nemuseli by ste vytvárať logo z printscreenu webu..
Posílám za poštu.Zatím toho není moc.Kdyby jsi měl zájem, tak SZ.Rozměr 235x17mm.Já bych ji vzal určitě - nemám možnosti si to řešit sám, takže když někdo nechá něco vyrobit a nebude to stát ty majlanty tak budu moc rád