• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

nezávislý Servis Praha a okolí

No samozrejme ten novy dostanu na pojistovnu, ta uhradi i lak, vsechno. Ale to proste bude jiny.

Vzhledem k tomu, ze ja mam na plose jen otisk jejiho predku auta (starsi Volvo XC90... tank), ale v plose to nikde rozlamany neni, tak krom tech zlomu a oblasti "za hranou" (pod hranou) u SPZ mu nic moc vizualne neni. Ta plocha by sla na 99 % rozlestit, a jen na tech dvou svarech, ktery do viditelny plochy zasahuji kazdy max 1cm, by se nanesla lokalne barva, at tuzkou nebo sprejem - klidne i "netrefeny" odstin. Bylo by to videt, ale proti tomu mit cely naraznik jinou barvou mi to prijde jako relativne mensi zlo. Rozlamany je to pak hlavne za/pod hranou kolem drzaku osvetleni SPZ, ale tam neni videt, a tam by bylo jedno, ze to neni dokonaly. Navic bych mel "do foroty" ten celej novej v novym laku, treba se nekdy bude hodit.

Nahraju nejaky fotky.

Stalo se mi to dnes rano 300 metru od Mazdy v Usti, kam jsem jel na vymenu tesneni celniho skla, takze samozrejme na aute uz je na techto fotkach novy ramecek SPZ (za nim je to taky trhly, a byl cely rozlamany, SPZ k/o). Usti jako servis miluju, jenze neverim uplne jejich smluvni lakovne.

Za naraznikem je asi 15 dilu na vymenu, ale to je takova "spotrebka" (ale napr. i nejaky cidlo klicku, apod.). To se samozrejme na pojisteni vymeni.

mx5crash.jpgmx5trh.jpg

Zpět k tématu! o_O

Nakonec jsem si vybral https://mazda.carservicecare.cz/ v Chrášťanech. Rychlá recenze:
+ Jednani a přístup: velmi dobré
± Volne terminy během cca 1-2 týdnů
+ Rychlá práce během dne
+ Rozumná cena v rámci toho, co jsem očekával
? Odbornost zatím nelze úplně posoudit (pouze běžny servis)
+ Zapis v el. servisce

Na základě první zkušenosti: doporučuji.

Back