• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

benzín Smrad benzinu v kabině

Diablot

nový člen
10
Zdravim , řešil někdo tady smrad benzinu v kabině u BK ? Je to ze zadní části auta , vrch palivového čerpadla je od benzinu a něco tam netěstní . Podle YT se může jedna o prasklou matici palivového čerpadla , ale ono to už prosakuje tak , že už mám flek i ze spodu auta . Hadice na fotce je suchá , tam to neprotíká. Díky za reakce

4f9f8550-76c0-404a-948a-59cb3778d75f.jpg

Člověče, sice jsem se s něčím podobným nesetkal u žádného auta, ale kdyby se něco takového stalo, tak má první a nejkratší možná cesta vede do servisu. Nechci bejt nekorektní, ale co s takovouhle závadou jiného? Chceš jí řešit svépomocí? Jestli ano, tak za mě osobně je teda jedinou variantou co nejvyšší možný odkrytí prostoru shora i zespod, odpojení palivovýho přívodu (resp. odvodu někde na cestě od čerpadla do motorovýho prostoru) a jeho zasunutí někam do kanystru, spuštění čerpadla a sledování. U staršího auta s OBD1 na to stačila jedna klema. Jak se to dělá u tvého ti tady asi někdo poradí, jestli si bude myslet, že to je rozumné ;) Protože já bych u případnýho táboráku bejt teda nechtěl :D

Poslední úprava:
Back