Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Problém mají spíš ti co jedou za nima než ty co na tom sedí. Choppery nebo Cruisery mají krásný bubláky, ale daleko větší masox jsou vykuchaný roury na sporťácích od 600kubíků obsahu vejš. To je randál, že to trhá trenky přes uši. Ale tak vyjížďka se dá vydržet.... proto ja nechapu ty typky na choprech, mne by z toho za 10 minut zacalo je.bat tak, ze bych to napalil do prvního mostniho pilire, abych mel klid.
Já jsem vzal černou barvou na výfuky preventivně celej výfukJj přesně tak. Barva na výfuky.
Mechanik ?@Mantaman461 Mě na té fotce výfuku zaujal ten odraz v nárazníku, kdo to asi je?![]()
Jestli to nebude na BNChlapi moment. Já myslel že je to tenhle z videa? Ten má koncovky navarene.
Takže realita je tedy že se koncovky přitahují přes tu stahovací pásku nebo je musím dodatečně navarit?
Samsung S22 256GB Tapatalk