mellda
výkonný člen KLANu
- 440
Kde jsi sehnal ten zadní černý nárazník? To je origo? Taky mám boční lišty a opticky by se hodilo ten zadek snížit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Kde jsi sehnal ten zadní černý nárazník? To je origo? Taky mám boční lišty a opticky by se hodilo ten zadek snížit.
Sebring mám a spokojenost. Žádný peklo se nekonná, dokud k tomu nevyměníš sání za hříbek. Mám ho přímo z AP SpořilovČau, věděl by někdo kde se dá splašit Sebring ?
Vůbec nikde nemohu najít, vypadá to že sebring je nyní součástí Remus.
- věděl by někdo jak hodně se zvukově ty dva výfuky liší? Myslím teda Sebring a Remus ?
- máte někdo na BM/BN Ulter sport ?
- případně jiné výfuky s homologací ?
Sháním laděný výfuk, ale ne nic extremního, opravdu jen trochu hlubší toninu, než u serie.
Díky![]()
Tak přece, já ho též nemohl najít, tak potom nevím, asi ještě někde mají staré zásoby
Paráda, problém je že to pořád jen plánuju, protože mě ještě čeká poladit nejprve podvozek.. Respektive kola a brzdy. Takže jsem to chtěl řešit až příští jaro.. Se picnu...Tak přece, já ho též nemohl najít, tak potom nevím, asi ještě někde mají staré zásoby.
Primo v mazde?Ja som dnes objednal Sebring priamo v Mazde, tvrdia ze dodanie 5-7 pracovnych dni, tak uvidime.
00M3-RA-0BM koncovka 18 156,88 Kč vč. DPHPrimo v mazde?
Me v carstar rekl ze nevi o co jde vubec.
Zjusim tam teda nakonec napsat. V takovym tom eshopu jsem to bohuzel nevidel.
No to pěkně podražilo, já to kupoval v roce 2016 za 12000 včetně daně.00M3-RA-0BM koncovka 18 156,88 Kč vč. DPH
Tojo, nákupka je 12 bez daně.No to pěkně podražilo, já to kupoval v roce 2016 za 12000 včetně daně.