Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A co jako nefunguje ? Když klikneš na odkaz co jsem dával tady nedávno ve vlákně tak fungujeHej len tascaparts akosi nefunguje.
Odoslané z 23030RAC7Y pomocou Tapatalku
Odkaz stále funguje. https://www.tascaparts.com/oem-parts/mazda-thermostat-pyy215sa1 Určitě by stačilo jenom tascaparts.com a tam zadat do hledání číslo termostatu.Neotvorí mi stránku vypíše chybu 403. Neviem v čom je chyba...
Mně to jde normálně otevřít.Nepustí má na stránku,naskoči mi biela obrazovka s nápisom 403. Robí mi to a v Pc aj mobile.Zobrazit přílohu 54663
A jiný prohlížeč ve SmartPhone i na PC?Nepustí má na stránku,naskoči mi biela obrazovka s nápisom 403
Ako myslíš manuálne vyhľadať? Skúšal som aj samostatne ich stránku nájsť tak to íste,ich FB som našiel. Keď som z FB šiel na ich stránku tak znova to isté. Stiahol som aj iný prehliadač a vždy to isté. Ešte skúsim inú vpn.Nie si jediný petokat nám Slovákom to nefunguje mne vypisuje to isté čo tebe, treba to manuálne vyhľadať čo by nemal byť problém.
Update: ale raz mi tú stránku načítalo a keď som ju dal refreshnut znova chyba 403.
presne tak aj u mňa...Nie si jediný petokat nám Slovákom to nefunguje mne vypisuje to isté čo tebe, treba to manuálne vyhľadať čo by nemal byť problém.
Update: ale raz mi tú stránku načítalo a keď som ju dal refreshnut znova chyba 403.
Myslel som to tak že keď cez Google som našiel ich stránku a raz sa mi načítala, tak na ich stránke už manuálne vyhľadať čo potrebuješ, ale keď sa nenacita už ani ich stránka tak potom už ničAko myslíš manuálne vyhľadať? Skúšal som aj samostatne ich stránku nájsť tak to íste,ich FB som našiel. Keď som z FB šiel na ich stránku tak znova to isté. Stiahol som aj iný prehliadač a vždy to isté. Ešte skúsim inú vpn.
Aktuální vyhledání přes Google OK, včetně přechodu do sekce Mazdy - "https://www.tascaparts.com/v-mazda"Myslel som to tak že keď cez Google som našiel ich stránku a raz sa mi načítala, tak na ich stránke už manuálne vyhľadať čo potrebuješ, ale keď sa nenacita už ani ich stránka tak potom už nič