• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Tascaparts.com

Neotvorí mi stránku vypíše chybu 403. Neviem v čom je chyba...

Odoslané z 23030RAC7Y pomocou Tapatalku

Nepustí má na stránku,naskoči mi biela obrazovka s nápisom 403. Robí mi to a v Pc aj mobile.
8de2f1a158fae3ae45da90441ad7a03e.jpg

Poslední úprava moderátorem:
No nebudeme tu diskutovat o problematice síťových spojení, zkus použít jinou IP.

Nepustí má na stránku,naskoči mi biela obrazovka s nápisom 403
A jiný prohlížeč ve SmartPhone i na PC?
Popř. vymazat a povolit cookies... anebo zkusit přes jiného poskytovatele dat/internetu?

Cookies som už vymazal. Skúšal som aj iný prehliadač. No nejako si tým poradím,chyba je asi niekde u mňa keď to vám funguje. Shrek sa prepáč že sa to tak zvrtlo.

Nie si jediný petokat nám Slovákom to nefunguje mne vypisuje to isté čo tebe, treba to manuálne vyhľadať čo by nemal byť problém.

Update: ale raz mi tú stránku načítalo a keď som ju dal refreshnut znova chyba 403.

Poslední úprava:
Nie si jediný petokat nám Slovákom to nefunguje mne vypisuje to isté čo tebe, treba to manuálne vyhľadať čo by nemal byť problém.

Update: ale raz mi tú stránku načítalo a keď som ju dal refreshnut znova chyba 403.
Ako myslíš manuálne vyhľadať? Skúšal som aj samostatne ich stránku nájsť tak to íste,ich FB som našiel. Keď som z FB šiel na ich stránku tak znova to isté. Stiahol som aj iný prehliadač a vždy to isté. Ešte skúsim inú vpn.

Mne tiež nejde (Mobilné dáta Telekom, optika Orange), asi Slovensko nemaj

presne tak aj u mňa...

Ako myslíš manuálne vyhľadať? Skúšal som aj samostatne ich stránku nájsť tak to íste,ich FB som našiel. Keď som z FB šiel na ich stránku tak znova to isté. Stiahol som aj iný prehliadač a vždy to isté. Ešte skúsim inú vpn.

Myslel som to tak že keď cez Google som našiel ich stránku a raz sa mi načítala, tak na ich stránke už manuálne vyhľadať čo potrebuješ, ale keď sa nenacita už ani ich stránka tak potom už nič

Back