- 81
Nenašel jsem v GH sekci vlákno o topení - asi to není častý zdroj problémů, ale o to důležitější asi je ho tu mít
Začnu svým problémem... GH 2.0D, teď v podzimních teplotách mi začalo nějak blnout ovládání topení. V podstatě se to projevuje tak, že vyjedu (okolní teplota 10-15°C) a i když se motor ohřeje (budík na provozní teplotě) standartně velice rychle (2-3km), tak z topení jde chladný vzduch nadále (topení nastaveno na 21-22 klasicky). V podstatě z výdechů jde chladný vzduch x dalších km (vyzkoušeno 10-15km) dokud nastavení teploty nepřeženu - nenastavím třeba maximum 29° apod. Pak začne topit festovně, tak to stáhnu a pomalu postupně stahuju na těch 22, ale po nějaké době to zase začne chladnout. Chová se to trochu jako by to neumělo nastavit nějakou střední teplotu.... Přitom motor je teplý.
Ještě jsem nenačetl chyby, doplním zítra jestli něco načtu, ale nemáte někdo zkušenost? Bojím se nějakého nesnadno nalezitelného problému - v zimě netopit v autě co najezdí 120km denně je peklo
Ještě jsem nenačetl chyby, doplním zítra jestli něco načtu, ale nemáte někdo zkušenost? Bojím se nějakého nesnadno nalezitelného problému - v zimě netopit v autě co najezdí 120km denně je peklo