- 633
Ja jen, aby se nam to nepo.... po zaruce ! Klimu zatim nepouzivam je prijemne pocasiKajo nepotrebuje klimu ..Kaja si dá zmrzku![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ja jen, aby se nam to nepo.... po zaruce ! Klimu zatim nepouzivam je prijemne pocasiKajo nepotrebuje klimu ..Kaja si dá zmrzku![]()
Upokojim ta ...pos..e sa to ..Ja jen, aby se nam to nepo.... po zaruce ! Klimu zatim nepouzivam je prijemne pocasirozumne teploty
![]()
Kodo ! AmenUpokojim ta ...pos..e sa to ..ako mne zrkadla ,ručná atd atd atd ...
Takže jako další v pořadí hlásím vadu na klimatizaci..zatim neumřela úplně ale pokles výkonu je znatelný
Tak už došlo i na mne, taky "klima". rok 2016
Řešeno v rámci záruky, objednán na výměnu.
AMH Olomouc
No či sa to už urve, alebo nie, logiku to má. Nechať zapnutú klímu na plno, vypnúť motor a potom to s takým nábehom naštartovať určite nerobí dobre. Potvrdil mi to aj servisák.Caute.. neviem, mozno pri tomto aute to neplati, ale takto som na skode tiez prisiel o klimu tym, ze ma predajca neupozornil na to, ze klima sa spusta pri nizkych , alebo skor volnobeznych otackach... da sa povedat, ze sa kompresor urve, ked sa zapne pri vysokych otackach... mne sa to stalo, ale ako pisem, mozno trepem a pri tychto autach to neplati...