Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ještě ne. Máme to s kamarády na vánoce...byly za super cenu tak jsme je koupili...Jsme na ně zvědaví.už jsi přechutnal Masskaru a Baroko ? Dojmy?
......................................................................................................................
dostal jsem pěkný doplněk pod můj oblíbený rum
Zobrazit přílohu 31967
eště ne. Máme to s kamarády na vánoce
Takže dneska ochutnávka....Masskara - strašně+ aromatický rum, asi chce prodávat prostě díky aroma - dá se to ,ale spíš si myslím, že chce útočit díky vůni.už jsi přechutnal Masskaru a Baroko ? Dojmy?
......................................................................................................................
Zobrazit přílohu 31967
To je supeer!už jsi přechutnal Masskaru a Baroko ? Dojmy?
Zobrazit přílohu 31967
a jaká je? Ochutnal jsem japonské whisky Nikka a Hibiki. Krásná láhev, nádherná vůně, ale na chuť mi to moc nešmakovalo .....japonska aditiva a pravidelne davkovani
Japonská Whisky se dost liší od evropské a bohužel cena narostla do astronomických výšin. Nevím, co jsi přesně chutnal. Šetřím si Hibiky 17 yo pro vzácné chvíle a je vynikající.a jaká je? Ochutnal jsem japonské whisky Nikka a Hibiki. Krásná láhev, nádherná vůně, ale na chuť mi to moc nešmakovalo .....
Tak když je to tak levné, za pokus to stojí. Taky mám rád koňaky. I italská a španělská brandy se dají pít. Ovšem již před delší dobou jsem koupil Gruziňak, který se vozil od Černého moře nebo z letištních obchodů za minulého režimu, a bylo to zklamání.Nedavno jsem byl v globusu a chtel jsem vyzkouset neco levnejsiho co jsem jeste nepil. Mam rad cognac/brandy a videl jsem tam brandy Martignac ze Slovenska za 200 czk, tak jsem koupil. No musim rict ze za ty prachy fakt dobre jemne piti