Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
takových nás je víc Z levnolevných bych určitě zmínil takový "kubánský Božkov neboli nejvíc kubánskými domorodci kupovaný rum" Mulata , ze střední třídy jsem nedávno objevil velmi tmavý a pro starší ročníky i jmenovcem zábavný Ron Jeremy nebo můj nejoblíbenější rum Don Papa.......Porad zkousim nove kousky a velmi me to bavi
o něco více mi chutná Diplomático
Právě ten Mount Gay XO bude 20týho na tý degustacikaždej máme naštěstí nastavené chutě trochu jinak. Diplomatico určitě neurazí stejně jako Zacapa, což znají úplně všichni. Papáček má bud příznivce anebo odpůrce pro svou výraznou chuť....
Mám teď objednaný rum Mount Gay XO , což je jeden z nejstarších Barbadoských rumů, jsem na něj zvědavý...
A tak nechceš s náma někdy zajít na degustaci? Vyzkoušet nový kusy?A koukam ze nejsem sam,je tady vicero milovniku rumu Z levnejsich muzu doporucit zakladni Matusalem , 8lete Cubaney nebo treba Old Distiller. Z tech drazsich treba Ron Milonario XO , Santos Dumont XO ale tech rumu je tolik ze tezko vybirat...Porad zkousim nove kousky a velmi me to bavi
Tak to je pochopitelné... Tak doma, slivovičku?Alamaster
No ja sem z okresu Opava a predpokladam ze vy jste odnekud z Cech takze jako ja bych rad ale vzhledem ke vzdalenosti docela komplikovane
No ja na ty palenky moc nejsem,moc mi to nejede...Spis jen rumik a sem tam nejaky konak at je nejaka zmenaTak to je pochopitelné... Tak doma, slivovičku?
Plantation XO to je něco pro mě, nebo Torres 10.Jo, myslím že Mulata je super "entry" rum pro někoho kdo zná jen tuzemák a nechce dát majlant za flašku rumu. Jinak ale mezi moje top oblíbence patří Esclavo z Dominiky, Plantation XO z Barbadosu a Centenario 20yo z Costariky
Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
Aha, ten Torres jsem jeste nepil, v Brandy se vůbec nevyznám, ale s tím Plantation se dá jen souhlasitPlantation XO to je něco pro mě, nebo Torres 10.