• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Vítejte na novém fóru

• Vlákno založil Vlákno založil shr3k
  • Datum založení Datum založení
Zase se mě ztratil avatar na horní liště.Je to jenom můj problém,nebo je na tom někdo stejně?

Spotreby zo Spritmonitor sa už pod avatarom neukazujú, alebo je problém niekde u mňa?

Jo někde je problém, nepřišel jsem zatím kde.

Mám rejpavou, dnes se mě malinko změnily texty na fórum.
iOS Safari, Flat Dark styl pod bleskem “whats new”.
  1. Barva názvu téma je skoro stejná jako pozadí. Tak samo na hlavní stránce některé texty. (Nejde mě rozeznat tučné a normální písmo, kde je nový příspěvek a tak)
  2. Přibyla nebo se prohodila záložka “featured content” s “nové příspěvky”. Vyhovovaly mě “nové příspěvky” hned vedle “co je nového” a taky je ta záložka ingliš.
  3. Přestalo mě Safari automaticky zbarvovat stavový řádek podle barvy aktuálně navštívené stránky.
Budu si muset zvykat? Je to u mě nebo u Vás?

IMG_6312.jpeg

IMG_6313.png

Všiml jsem si že už se většina objevila , ještě zbývá tato část (názvy témat) jinak se ostatní zdá už OK
kln.png

@VegasBaby a já myslel že jsem jedinej kdo ten styl používá :D

Všiml jsem si že už se většina objevila , ještě zbývá tato část (názvy témat) jinak se ostatní zdá už OK
Zobrazit přílohu 54194

@VegasBaby a já myslel že jsem jedinej kdo ten styl používá :D
Já furt stejně a nejvíc mě rozčiluje ten světlej stavovej řádek nahoře 😂
Celej tel mám v tmavým mít tady světlý theme, tak je to každý ráno nějak takto… 😂

Edit: jsem to ani nedopsal a už jsou barvy ok, jen ten stavový řádek ještě 😂

IMG_6322.jpeg

To Safari nemám jak odladit, nemaje Safari ani jabko.
Na prohlížeči Brave to je jak má ale používám Safari. Tak snad někdy do budoucna a nebo si upgraduju účet na 60 roků, to už by bylo na iPhonek 😂

Na prohlížeči Brave to je jak má ale používám Safari. Tak snad někdy do budoucna a nebo si upgraduju účet na 60 roků, to už by bylo na iPhonek 😂
Nebo kup Android - v chromu to jede normálně , a vyjde tě to levněji :D :D

P.S. - Koukám už se zas ukazujou spotřeby ze spritmonitoru u profilů, paráda 👍 ... a taky máme daleko víc smajlíků :D

a nedělá to spíš telefon?

Back