- 928
Přiznám se, že když jsi to tu zveřejnil poprvé, tak ten poskytovatel platebních služeb ve mně nevzbudil plnou důvěru. Teď už je to lepšíVždycky je možné aktivovat https://www.mazdaklan.cz/account/upgrades status podporovatele ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Přiznám se, že když jsi to tu zveřejnil poprvé, tak ten poskytovatel platebních služeb ve mně nevzbudil plnou důvěru. Teď už je to lepšíVždycky je možné aktivovat https://www.mazdaklan.cz/account/upgrades status podporovatele ...
Já furt stejně a nejvíc mě rozčiluje ten světlej stavovej řádek nahoře 😂Všiml jsem si že už se většina objevila , ještě zbývá tato část (názvy témat) jinak se ostatní zdá už OK
Zobrazit přílohu 54194
@VegasBaby a já myslel že jsem jedinej kdo ten styl používá![]()
Na prohlížeči Brave to je jak má ale používám Safari. Tak snad někdy do budoucna a nebo si upgraduju účet na 60 roků, to už by bylo na iPhonek 😂To Safari nemám jak odladit, nemaje Safari ani jabko.
Nebo kup Android - v chromu to jede normálně , a vyjde tě to levnějiNa prohlížeči Brave to je jak má ale používám Safari. Tak snad někdy do budoucna a nebo si upgraduju účet na 60 roků, to už by bylo na iPhonek 😂
Mám tu odpověď:Na prohlížeči Brave to je jak má ale používám Safari. Tak snad někdy do budoucna a nebo si upgraduju účet na 60 roků, to už by bylo na iPhonek 😂
Hello, did you get this sorted? It appears to be fine for me.
Cache prohlížeče vymazána?
Ano. Pro jistotu jsem to vymazal i teď znovu komplet prohlížeč.Cache prohlížeče vymazána?
A co teď?Ano. Pro jistotu jsem to vymazal i teď znovu komplet prohlížeč.
Jo, teď už je to tmavý, k barvě toho tmavého theme.A co teď?