Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Máš doma nějaký mazivo ve spreji ? Třeba jen nejobyčejnější WDčko nebo něco podobnýho ? Zkus s nim pořádně vystříkat až téměř "vytopit" horní uložení tlumiče (udělej to na obou stranách). Pokud to pomůže i nepomůže,tak ti pak písnu co s tím dálTak mě nepomohlo ani nasazení těch chráničů na tlumiče. Ale dělá mi to při otáčení volantem doleva slyším vrzání od pravého kola.
Honzo dík, hned jak večer pojedu z práce, tak to zkusím. Jinak to asi vydrží než k tobě pojedu zase na olej (asi koncem léta nebo začátek podzimu)Máš doma nějaký mazivo ve spreji ? Třeba jen nejobyčejnější WDčko nebo něco podobnýho ? Zkus s nim pořádně vystříkat až téměř "vytopit" horní uložení tlumiče (udělej to na obou stranách). Pokud to pomůže i nepomůže,tak ti pak písnu co s tím dál
Zobrazit přílohu 14054
Je to jen taková rychlo diagnostika.Honzo dík, hned jak večer pojedu z práce, tak to zkusím. Jinak to asi vydrží než k tobě pojedu zase na olej (asi koncem léta nebo začátek podzimu)
Tak jestli to pomohlo,tak až pojedeš okolo, tak ti tam dám něco co vydrží trochu dýl.@Max6 - diiik WDčko to zatím opravilo. Nedalo mi to a šel jsem to zkusit, prolil jsem obě strany a po třech plných otáčkách volantem na obě strany to přestalo uvidíme na jak dlouho