• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

motor Výfuk pro MX-5 (ND) - doporučení, zkušenosti

Zeggjk

výkonný člen KLANu
112
Ahoj, chtěl vyměnit výfuk na své MX-5. Nejdřív jsem měl jasno, že to bude Hush-O-Matic exhaust. Zaujala mě možnost pomocí cyklovače stěračů si měnit chování výfuku, jestli má být tichý, nebo na hulváta. Ale u tohoto výfuku je už 1/2 roku Sold out, takže tudy cesta asi nevede.
Pak se tu objevil inzerát na prodej výfuku Borla pro Mazdu 3 BM/BN. Ta videa mě hodně zaujala :). Tak Borla dělá výfuk i pro MX-5 že :cool:.
Zase nevím, jestli s borlou budu moc přijet domů někdy před půlnocí, aniž by mě sousedi ukamenovali. Tak jsem si řekl, že než něco pořídím, hodím sem dotaz, dá-li mi někdo z vás nějaké rady či doporučení....děkuji.

Co třeba Remus?A nebo jestli se nepletu tak loni dával druhý výfuk @XP3.Mož on by mohl něco doporučit.Já mám na na NC ILMotorsport a jsem spokojený.Celkem decentní.

Na ND mám Bastuck, který dávala Mazda i za příplatek od výroby. Příjemně bručí a při delší jízdě neobtěžuje, jsem s tím maximálně spokojen.
Jestli jsi z Prahy, tak se můžeme sejít a poslechnout si ho naživo.

Na ND mám Bastuck, který dávala Mazda i za příplatek od výroby. Příjemně bručí a při delší jízdě neobtěžuje, jsem s tím maximálně spokojen.
Jestli jsi z Prahy, tak se můžeme sejít a poslechnout si ho naživo.
Díky za nabídku, sice nejsem z Prahy, ale není problém abych dojel. Jen bych to viděl nejdříve až po 10.7. Snad se na nějakém termínu dohodneme :)

Ahoj, jak to dopadlo? Ja porad premyslel o te Borle S-Type, ktera ale v CR stoji 35 (asi by bylo lepsi si to za 15 koupit v USA a zaplatit dopravu a DPH), ale prave ted jsem objevil, ze byl ten OEM Bastuck, zrejme by se dal jeste sehnat, tak jestli nejit spis do nej....

Ahoj, nakonec jsem šel do Foxu. Zvuk přesně mezi tím, aby to znělo dobře, ale zároveň aby to neotravovalo na dlouhých cestách. Další výhoda je homologace, takže se nemusím bát vyrazit do Německa.

O Borle jsem také uvažoval, i s tím, že zaplatím dopravu a DPH, jenže to se dostaneš skoro na stejnou cenu jako když to koupíš v ČR a problém je i ta homologace.

Back