Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Čau napiš Naturalovi mam od něho všechny ledky mužů doporučitZdravím všechny, jsem zde nový a rozhlížím se. V lednu jsem si koupil MAJDU CX7, 2,2 D 127 kW a potřeboval bych poradit s led osvětlením. Doufám, že se zde najde dobrá duše, která už s tím má své zkušenosi. Díky
Mas i mlhovky?Čau napiš Naturalovi mam od něho všechny ledky mužů doporučit
ty jsem jsi nechal dělat indeMas i mlhovky?
Díky za radu.Čau napiš Naturalovi mam od něho všechny ledky mužů doporučit
Mlhovky pak svítí následovněMas i mlhovky?
Mazdárek, prosím jaké LEDky jsou použité na couvačky, mlhovky a dálkové světla? A nějaké představa o cenách můžeš dát? Dík RadekTak od včera mám taky oledkovanou mazdu a max spokojenost. Natural velmi ochotný a šikovný chlapec ??. Díky a doporučuji ?
Mazdár. Napiš Naturalovi a on už ti všechno vysvětlí.Mazdar všem, od středy su hrdým majitele CX-7 2,3 Disi turbo 2007 a rád bych poprosil dobrou duši o radu jaké led koupit, aby to pořádně svitilo. a ještě, jestli někdo poradí, kde se dá v okolí Prahy koupit pravý blinkr, je to tuším spojené i s mlhovkou. Díky moc.
Mazdár, napiš Naturalovi on ti všechno vysvětlí. ???Zdar Chlapi, koukám, že to je celkem velký rozdíl.
Měl bych zájem o výměnu žárovek.
Kde se dají sehnat?
Díky moc
Ahojmohl bys mi prosím poslat nějaký odkaz na LED pro Cx7? Díky martinMazdárek, prosím jaké LEDky jsou použité na couvačky, mlhovky a dálkové světla? A nějaké představa o cenách můžeš dát? Dík Radek
Mazdár. Napiš Naturalovi on ti všechno vysvětlí. ?Ahojmohl bys mi prosím poslat nějaký odkaz na LED pro Cx7? Díky martin