Krtek19856
člen KLANu
- 38
Jde nějak chcipnout cx-60 aby zůstalo zapnuté zapalování a hráli rádio? U škodovky rádio zůstane hrát a vypne se až otevřu dveře, to by se mě líbilo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To ano, to je když je motor vypnutý. Ale já chci když někam dojedu, tak vypnout motor ale poslouchat dál rádio a né aby to celé chcíplo a pak zase se dělal personalizace, sedačka, volant.....Nestačí jen zapnout Start bez sešlápnuté brzdy? To je podle mě ekvivalent "standby" módu s možností hraní rádia.
U automata stačilo zmáčknout startovací tlačítko když byl volič kdekoliv jinde než na P (takže dát třeba N a zmáčknout startovací tlačítko). Potom motor zdechne, ale auto zůstane v...... a teď mě zastřelte ale jak nesedim v autě, tak si nezpomenu.... zůstane v ACC, kdy hraje jen rádio. Ale je možný že se pletu a zůstane to klasicky v režimu ON jen s vypnutym motorem.To ano, to je když je motor vypnutý. Ale já chci když někam dojedu, tak vypnout motor ale poslouchat dál rádio a né aby to celé chcíplo a pak zase se dělal personalizace, sedačka, volant.....