• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Zatéká ke spolujezdci

Kouba

nový člen
8
Dobrý den, předem se omlouvám pokus už ti tady někde bylo ale nic jsem nenašel. Budu rad klidně i za odkazy. Včera jsem zjistil ze mám vodu u spolujezdce pod nohama. Klima kape normálně pod auta tak mám podezření na odtokové kanálky (hadičku) od středního okna nesetkal jste se s tím někdo ?? Odklopil jsem sloupek u spolujezdce a tam je hadicka která leze někde pod přední okno a dal ji neumím najít tak pokud někdo bude vědět budu rad za rady kde asi vylézá nebo kde je ten přechod z interiéru ven tam si totiž myslím ze je chyba. Díky

To je hadička s odtokem od šíbru a nebo zadní ostřikovač?

nejdřív to chce vyloučit všecky ostatní možnosti tzn, teče to když je puštená klima a nebo po dešti.... pak tepr můžeš hledat problém.

Nakonec z nějakého důvodu tam zatekalo přes odvod kondezu z klimy stekalo to po plastovem vyústění a nasakl to do sebe tapec před který se to rozsáhlou dal ke spolujezdci. Nasadil jsem na to delší hadičku a je klid. Nevím teda jestli tam byla nějaká origo kterou jsem ztratil nebo ne… 🤷🏻‍♂️

Ahojte, teď jak byly ty deště mi zateklo na straně spolujezdce. Měl jsem podezření že přes přední okno, ale teď mi to přijde spíš jako že to od střešního okna. Řešil jste někdo kudy to může téct? Díky K.

IMG_20240604_130415.jpg IMG_20240604_130423.jpg

Strešné okno ma odtokove kanáliky cez A stĺpik. Treba ich skusit prepchať nejakým drôtom, či nie sú upchate od bordelu.

Len teória, lebo ja strešné okno nemám: otvor ho a zhora ked sa pozrieš v prednej časti strešného okna by si ich mal vidieť. Hadam niekto skúsenejší este poradí…

IMG_7528.jpeg

Back