Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ok,to jsem přesně potřeboval vědět,díky.Podívej já mám pocit z toho co sem zjišťoval ze většina lidi na to přišla cca po 10-20 tisicich - tedy pokud bude auto mít řekneme 50 buď by to tam bylo nebo už se to neobjeví.
Tak přidám něco do placu, mám BP 2019, najeto cca 70000 km, a žádné cvakání se u mně zatím neobjevilo.Akorát 2x výměna termostatu na záruku. Tak z toho ekotuningu kvůli normám EU, myslím třeba vypínání válců mám trochu těžší spaní, ale zatím to funguje, a vůbec o tom ani nevím že auto jede na dva válce, mají to dobře vyladěný, tak budu doufat že i případné problémy v budoucnu nebudou. Nemám možnost porovnávat jako kolegové s BM/BN, ale měl jsem CX-3, a ta byla hlučnější v interiéru, měla malá nepohodlná sedadla. BP je úplně jiná liga, jsem max spokojen, a asi bych neměnil, je to pohodlné auto i na dlouhé cesty (do Řecka). navíc je dost dobře ošetřen podvozek, a ani po téměř 5 letech nenajdeš kousek rzi. Navíc, díky rekuperaci, je menší opotřebení brzd, a stále mám původní desky a kotouče, a při poslední prohlídce před dvěma měsíci mi bylo řečeno že mají ještě cca 50%, tak to vypadá na výměnu desek tak ve 120000km.A to cvakani motoru,když je to tam,je od začátku?Nebo od určitého náběhu?
Odesláno z mého SM-A346B pomocí Tapatalk
Psal jsem, mám rok výroby 2019 .Ahoj,diky za názor, v CX 3 jsem seděl,ale jen chvíli,zkušební jízdu jsem neabsolvoval.Chteli jsme původně tu,ale jsem už naložený na BP M3, anebo CX 30.
Tvá M3 má jaký rok výroby?
Jinak jsem před chvílí mluvil s prodejcem Mazda v Německu a ten říkal,že naopak G122 jsou skvělé motory a že naopak u Skyactive X mívají hlášene problémy.
Odesláno z mého SM-A346B pomocí Tapatalk
Ahoj, kde ste videli, ze avizovali 2.5 do BP? Som to tak skusil hodit do googlu ale nikde nic, ani naznakom, ze by sa mala v EU predavat. Dik za odpoved.Podívej ještě bych si dovolil - pokud přijde v létě ta avizovaná 2,5 do BP - počkal bych si minimálně na podzim - je možné ze někteří budou chtít koupit novou verzi.