• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

GG/GY 206 Mazda 6 kombi GY (po faceliftu) 2.0 108kw

Erchi

nový člen
Ověřený uživatel MazdaKlanu
15
S bolestí srdci prodávám svou mazdičku 6 a byl bych rád, kdybych ji dal do dobrých rukou někomu, kdo se o ní bude hezky starat (mám to auto rád, ale už se do něj s rodinou nevejdeme - kdybych ho měl kde uskladnit, tak si ho nechám na stáří :) ). A protože jsem na tomhle fóru viděl v příspěvcích vždycky fajn ochotný lidi s láskou k mazdičkám, tak ji nejprve nabízím tady, než zkusím klasické inzertní servery. Tam asi málokdo ocení co všechno jsem do ní za ty roky "nasypal" v podobě servisu a drobných úprav a jak jsem se o ni staral.

Takže k věci, zde je shrnutí:
Model
Mazda 6 kombi (model GY) 2.0l benzín, r.v. 2006, barva modrá metalíza, najeto 122454 km
Koupeno v Německu a do ČR dovezeno firmou Wágnerová Mazda (Tábor) v březnu 2018 s cca 90t km.
VIN: JMZGY19F661418219


Výbava z výroby (ta důležitá):
Manuální převodovka, automatická klimatizace, rádio, tažné zařízení odnímatelné, tempomat

Poznámka: Jestli vás zajímají další detaily výbavy, ptejte se - vybral jsem jen to, co mi přišlo jako fakt důležité

Výbava mnou doplněná či upravená:
Osazení LED všude včetně zpátečky, kromě světlometů (cca 2000Kč) - 2018
Kamera parkovací - 2018 (cca 4000Kč i s montáží)
Kamera blackbox Mio MiVue C330 - 2019 (cca 3000Kč i s montáží kabelu)
Střešní nosič (1000Kč) - 2019
Homologované LED světlomety - potkávačky (cca 5000Kč i s montáží) - 2023
Nové zimní pneumatiky (Continental Premium Contact 6, namontované na původní ocelové disky - cca 13000Kč) - 2023

Servis po dobu mého vlastnictví (větší věci):
První a střední díl výfuku - 2018
Vyvařený spodek - 2019
Posledni dil vyfuku - 2023
Oprava kabeláže tažného zařízení - 2021
Rozleštění zašlých světlometů - 2023
Drobný servis dvakrát ročně

Poznámka: Na drtivou většinu (možná na všechno, ale úplně jistý si nejsem) mám faktury nebo objednávkový list nebo tak něco - a jsem tedy schopen doložit co se kdy dělalo

Závady:
Auto má několik oděrek od parkování (parkuju v Praze na ulici), žádná nejde skrz podkladovou barvu
Chybí zadní střední opěrka (neměl jsem ji už když jsem to koupil).
Prasklá pružina rolety zavazadlového prostoru (nutno sehnat celý komplet na vrakovišti, samotnou pružinu nelze koupit. Nevadilo mi to natolik, abych to řešil, zavazadlový prostor lze roletou normálně zakrýt, jen se nenavine do schránky když je nepoužívaná)

Další drobné příslušenství:
Půl kanystru VIF aditiva (přešel jsem na diesel, takže je mi k ničemu, cena zbývajícího množství odhadem cca 500-1000Kč).
Roletky do zadních oken na přísavky
Lékárnička
Výstražný trojúhelník

Fotky:
Google Photos album - Mazda 6 (kdyby odkaz nefungoval, dejte vědět)

Cena:
Představuju si 120 000Kč.

Cenu jsem stanovil na základě cen na mobile.de, toho co jsem našel u nás, faktu že moje mazdička má pár nedostatků (což cenu samozřejmě snižuje) a faktu že minulý rok jsem nasypal přes 20k do kvalitních pneumatik, LED světlometů a rozleštění atd. a dokážu doložit servisní historii (což ji zase zvyšuje)

Jsem ochotný něco slevit, když to vyjednávání bude odsýpat a domluvíme se rychle na rozumných podmínkách prodeje a převodu.

Jsem připraven na dotazy, auto je k vidění v Praze na Novodvorské, možno se samozřejmě domluvit na projížďce po okolí.
 
No dobře, tak teda 100 000Kč. Ale jestli nebude zájem ani za tuhle cenu, tak to radši zakonzervuju a uskladním do stodoly :) Fakt jsem se o něj hezky staral a prodávat ho za cenu neudržovaného auta s vysokým nájezdem, to přes srdce nepřenesu :)
 
jestli dcera udělá letos řidičák a ještě bude GY ve stodole, tak se ozvu, naše GY 2003 shnilo a šlo z baráku, ale byla to srdcovka ...
 
Jen upozorňuju, že pokud ho stihnu přesunout do stodoly, tak to je mimo Prahu (asi 50km směr roudnice) a bude zakonzervované tak, aby vydrželo dlouhé skladování (tj. to budete muset brát jak to běží). Ale není problém ho projet teď a pak se ozvete - a buď bude ve stodole na vás čekat, nebo ho stihne někdo koupit :)
 
Tak přece jen ještě slevím. Spočítal jsem si že drobné úpravy ve stodole a vybavení na dlouhodobé uskladnění mě nakonec vyjdou na téměř deset tisíc. Takže než tu investici udělám, tak ještě nabízím slevu tomu odpovídající (a zaokrouhlím to na rovných 10k)

Tj. dokud nenakoupím potřebné věci na uskladnění, cena je 90000Kč (pokud ani tak nebude zájem a dokončím uskladnění ve stodole, samozřejmě dám update).
 
Back
Top