Na počúvaní radia nie je nič zlé, asi treba trochu viac rokov aby človeka omrzelo riešiť nejaké playlisty a neviem čo, skrátka prídeš do auta, naštartuješ a neriešiš čo hrá, dozvieš sa počasie, nejaké správy...
Ked lezie na nervy, tak len preladíš.
Ja som s JVC tiež spokojný, kvalita zvuku je iný level a príjem rádia nad očakávanie.
Minule som doma len tak preladoval a chytil som madarskú stanicu a to bývam vzdušnou čiarou cca 100km od madarských hraníc, rakúske tiež nejaké chytím.
A dnes po ceste zo Žiliny som bol niekde pred TN a chytil som PL rádio, akože nechápem, pretože z TN do PL je cez 100km a to už nie sú roviny, ale kopce kde sa signál šíri horšie...
CZ stanice chytám tak isto, ale do CZ mám tak 20km...
Ale hlavný je samozrejme výsledný zvuk, kde je počuť stereo, priestor, je to čisté, zrozumitelné. Aj ked teda neviem ako v Mazde GJ s BOSE, v kamošovom GH s origo radiom a BOSE je to velká bieda.
Ja si to neviem vysvetliť pretože kvalitnejšie rádio by to auto predražilo o NULA CELÁ NIČ a aspon by si neurobili hanbu vo svete. Mazda 6 nie je lowcost nákupná taška typu Mazda 2...
U takého auta sa očakáva že audio bude velmi slušne hrať a nie že skoro nepoznáš rozdiel Mazda 2 vs Mazda 6
Tá redukcia by ma nasrala, ja som predpokladal, že máš zlú v zmysle poslali inú - však je to na Mazdu 6 (možno to aj tak bolo).
Alebo ten výrobok je niečo v zmysle UNI, čo v 5 modeloch funguje a v 2 nefunguje a porad si sám