- 1 621
Prasatko boucham porad a ledvinu mozna jeste budu potrebovat tak asi to neklapne...Bouchnem prasátko,prodáme ledvinu,...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Prasatko boucham porad a ledvinu mozna jeste budu potrebovat tak asi to neklapne...Bouchnem prasátko,prodáme ledvinu,...![]()
Tak nakonec vezmu tyhle https://www.pneuok.cz/alu-kola/sparco/assetto-gara-black-8j-x-18-5-114.30-et45-73-kod-w2903950439/ cena , vykon podle me ok![]()
To ani ja nevimCo znamená to 73?
Hm mozna mas pravdu...Že by středová díra?
To sme dva ale ty krouzky by to mely vyresit i kdyz jsem prave nic navic nechtel pouzivatSorry, za tak blbé dotazy, ale tady z toho jsem ještě blbej![]()
Tomu (vymezovacím kroužkům) se u neorigo kol snad nikdy nevyhneš.To sme dva ale ty krouzky by to mely vyresit i kdyz jsem prave nic navic nechtel pouzivat![]()
5626 czk s dani.Btw. za kolik je ten dealer prodává?
To asi ano ale nehodlam s nema vymetat diry a prejizdet obrubniky...Vcera jsem nahodil 16" zimaky a to ze jsou lehci jde hned poznat.Jen vím že určitě lehké kola nebudou tak pevnostní, pokud nestojí 15k za kus.
Díru vymeteš ať chceš nebo nechceš.To asi ano ale nehodlam s nema vymetat diry a prejizdet obrubniky...Vcera jsem nahodil 16" zimaky a to ze jsou lehci jde hned poznat.
Lehčí kola jsou citelně poznat na akceleraci. Naopak to, že si nevemeš nebo vemeš bundu do auta vubec nepoznas, protoze se nejedna o rotujici hmotu.Díru vymeteš ať chceš nebo nechceš.
Máš menší spotřebu, nebo lepší akceleraci?
S autem přes 150 koní poznáš lehčí kola o pár kilo?
Pořád bude rozdíl znatelný v dezénu pneu ale v kolech asi ne.
Nakonec plecháče by byly asi nejlepší ne.
Porovnával bych stejný rozměr kol těžké a lehké
Určitě ne zimní a letní.
![]()