Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jakožto roční majitel CX-3 kde konkrétně byla objevena ta koroze na dveřích kufru ? Mrknu pak na to pro jistotu. Díky.Tretia záručná prehliadka a už mi našli hrdzavejúce miesto na veku kufra. Nasratý som, nasratý a to neskutočne. Je to síce len malá bodka a opravia mi to v rámci záruky no aj tak som naštvaný.
Též zdravím. Fotečka toho zkorodovanýho místa by nebyla? DíkTretia záručná prehliadka a už mi našli hrdzavejúce miesto na veku kufra. Nasratý som, nasratý a to neskutočne. Je to síce len malá bodka a opravia mi to v rámci záruky no aj tak som naštvaný.
CX 3 je s antikoróznou ochranou úplne na hovno. Nikdy viac...Inak by ma zaujimalo ako je na tom cx-3 z antikoroznou upravou. Videl som ze "romin" dal nastriekat dutiny a podvozok. Je to slabina Mazdiciek alebo iba prevencia? Ma to vyznam dat urobit?
Též zdravím. Fotečka toho zkorodovanýho místa by nebyla? Dík
Ja mám 5 ročnú, ale ma to neskutočne vytočilo. Viac už Mazdu nekúpim.@shooter21 To víko kufru se zjevně moc nepovedlo u CX-3 známý má úplně stejný problém, též opravený na konci záruky.
No, tak to je mazec. To bude chycený ve falcu mezi plechama a uvnitř okolo díry na spínač otevírání dveří. Tam to nikdo pořádně nevyčistí, neošetří.......