Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Diky. Je to najezd od 0 km. Ja se prave ptal v autoefektu a tam mi rekli, ze se mam na to vykaslat a prijet k nim po 20000 km nebo po roce na klasickou garancku a vymenu oleje.Vyměnil bych ho až po ujetí 5000 km. Jestli se myslí nájezd od 0km najetých
Já mám auto dvouleté, najeto přes 67 tisíc km a měním co 10 až 13 tisíc km (podle toho, jak to vyjde). Je to 2.5 l benzín a cca stejnoměrně jezdím město, okresky a dálnice. Olej a filtr zas až tolik nestojí, abych jezdil do limitu kilometrů stanovených výrobcem...Diky. Je to najezd od 0 km. Ja se prave ptal v autoefektu a tam mi rekli, ze se mam na to vykaslat a prijet k nim po 20000 km nebo po roce na klasickou garancku a vymenu oleje.
To se mi zdá brzo. Pokud to nezajíždíš na brněnském okruhu. Jestli jezdíš normálně, tak to tam 20 vydrží. Však tam žádné turbo není. Jestli chceš mít klid na duši, vyměnil bych před zimou za nějaký lepší Castrol FST, Mobil 1, Millers, Eneos Sustina, 0W30, 0W40, to už budeš mít třeba 10 najeto.Kluci, ma cenu menit preventivne olej po 3000 km u nove M6 2.0 benzin 165k. Diky
já jezdím do Aspekty 100 kmCo máš z toho, já to mám 65km a taky tam jezdím a jezdit budu dál.
Měním cca po 10 - 12 tisícíchTo se mi zdá brzo. Pokud to nezajíždíš na brněnském okruhu. Jestli jezdíš normálně, tak to tam 20 vydrží. Však tam žádné turbo není. Jestli chceš mít klid na duši, vyměnil bych před zimou za nějaký lepší Castrol FST, Mobil 1, Millers, Eneos Sustina, 0W30, 0W40, to už budeš mít třeba 10 najeto.
ahoj. jaká je cena za kalibraci radaru?Včera jsme společnými silami aktualizovali řídící jednotku radaru, který se nějak rozhodila a začala hlásit vychýlení paprsku. Proběhlo i vyměřování osy auta a kalibrace odraznou trojnožkou, naštěstí bylo ráno celkem teplo, proti dnešku...
... v okolí spousta starých aut. Zkrátka nedělá to dobrý dojem.
No spousta těch starých aut, občas včetně mojeho, tam čeká venku až se na ně dostane řada.