99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 384
Co všechno ti dělali a kolik si platil? Mně na Kladně dělali kontrolu karoserie za 800 Kč celkem asi 4400 Kč.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
O.K. tak to jsme asi dva poslední, co tam dávaj origo olej.
Však ten 5W-30 (DPF) je ještě celkem OK. Horší je to s 0W-30 DPF a 0W-20, to je už opravdu jen na velmi klidnou jízdu.O.K. tak to jsme asi dva poslední, co tam dávaj origo olej.
A to si mohl být přítomen u opravy? U nás na Kladně to prý z důvodu bezpečnosti nejde, přitom jsou tady komentáře, že ještě před třemi lety to nebyl problém.....Včera jsem si tam nechal dělat upgrade na Android Auto. Ceny mají dobrý. V Brně po mně chtěli 6500 a tady si vzali jen 5400. Se službama už ale spokojenej nejsem. Upgrade se podařil a AA funguje dobře. Nevadilo mi, že borcovi zapadl šroubek, kam neměl, a pomalu půl hodiny ho tam hleda a rozdělal kvůli tomu hromadu věcí. Občas se to prostě stane. Na druhou stranu se tím zvyšuje riziko, že někde něco uděláš špatně, zlomí packu ap. když rozdělává tolik věcí. Vadilo mi ale, že se ani pořádně neumyl a zasral mi kožený bílý sedačky a dnes si je musím jet nechat od někoho vyčistit. Vadí mi lidi, co nejsou precizní a věci nedomýšlí a nedělají pořádně. Když jsem odjížděl, všiml jsem si, že mám ještě uvolněnou loketní opěrku, tak jsem tam musel letět znovu. To mi taky až tak nevadí, ale ty sedačky, to mě vážně vytáčí. Mám hrůzu z toho nechat nějakýho mechanika se mi hrabat v autě. Máte nějaký tip na servis, kde bych mohl být spokojený? Někoho, kdo nespěchá a dělá věci precizně?
Priste zkusim teda asi jihlavu,kdyz neklapne Balvin v Brne.S tou bezpečností na pracovišti je to bohužel fakt. Mechoši nemůžou hodiny hlídat někoho, kdo se jim potuluje po dílně. Na druhou stranu, když jsem v Jihlavě (ADJ) nebo v H.Brodě (Dokar) chtěl něco vidět nebo mi sami chtěli něco na autě ukázat, tak nebyl problém tam s doprovodem zajít. A zase odejít, já nemám zájem jim koukat furt přes rameno. A oni taky nechtějí zbytečně přijít o zákazníka, tak nějak věřím, že nedělají z vlastní vůle blbosti.
Pokud jde o čistotu, tak jihlaváci si berou automaticky návlek na sedačku, občas ho tam i zapomenou... A při velkým servisu umejou auto.
O případu jsem se zmínil vedoucímu servisu a ten nabízí kompenzaci. Primární je, řešit takovou věc ihned, což samozřejmě neomlouvá mechanika Honzu, že si sedne ve špinavých montérkách do auta bez potahu.
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk