Tak zase po roce návštěva na poslední kontrolu ve Zlíně.
2 dny před servisem Natural vypuliroval auto do vysokého lesku. Budiž mu chvala za odvedenou práci. A nahlásil mne drobne problémy na autě.
- puchýřky na chromových částech na masce
- puchyrky na kolech a to dost
- a odskočený zinek od plechu na kufru nad RZ, on kouká, já koukam, p. Bouček kouká.
Provedena klasická vymena olejů, filtrů, čištění klimatizace. Opět jsem se vlezl do 6k. Nechci rozporovat cenu oleje. Tak to proste je.
K tomu před koncem záruky nahlášených několik problémů. Takže domluva na další termín.
Viz ty 3 problémy od Naturala plus vibrace řadicí páky a takové jakoby kopnuti vpřed a vzad u trojky a sestky.
Shrnutí:
Až neskutečně jsem byl překvapený s přístupem servisu a pana Boučka.
Chromovane díly vyměněny, 3 kola vyměněny (hlásil jsem je už o rok dříve), na kufru špatná část prelakovana (odstín stejný, pokud budu hnidopich tak poznám rozdíl ve struktuře horního laku od originálu, nemoc z povolání). 99% lidi si toho nevšimne.
Bohužel řešení řadicí páky je na nule. Já nevím, oni taky neví. Mám nahraný nový FW v řídící jednotce. Změna žádná. Rozdělávat celou převodovku je na zvážení a nevím zda to chci. Neresil to už někdo?
Snad jediný zádrhel byly kola. Vlitnul jsem na dálnici a dostal svalovou třepavku. V jednom momentě jsem si vzpomněl i na D1 Praha-Brno a zpět a hledal jsem chrániče chrupu a volal rovnou zubařce, ať objedná novou sadu.
Tak jsem se pověsil za kamion a 80km/hod dojel domů a zavolal do servisu.
Druhy den jsem u nás nechal prevazit kola.
Chlapcům v servise ve Zlíně se nějak nepovedlo vyvážit kola. Ani jedno. Ale vůbec.
Samozřejmě jsem zavolal P. Boučkovi, ať mrknou na techniku, zda nemají nějaký problém (předpokládám, lidi za to nemohou, nebo ano?).
Nechejme stranou drobný, lehce řešitelný zádrhel s koly. Celkově super přístup servisu, komunikace, bezproblémová reklamace a řešení.
A vibrace šajtrpaky?, záhada, vlastnost, ví Bůh, až čas ukáže co to bude za průser. Nebo to zjistí až lis u finále.
PS: Shr3ku, pomalu se plížím k tvému PC.
Ikdyz jsi mne vyhodil ze seznamu.
Sent from my iPhone using Tapatalk