- 3 512
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Podívej mě v BP nic nevrže. Četl jsem to zde a schválně jezdil s vypnutým rádiem ale nic krásné ticho. Buď je to kus od kusu nebo to byl problém prvních kousků.Tak já třeba hodně dlouho vybíral do max 500 tisíc a projel jich fakt hodně a třeba vnímám i rozdíl oproti BM. BN má na první dojem lepší interiér. Všechny BM byla uvnitř taková rozhrkotana. Údajně se liší i některé druhy plastu a více tlumení plus ten středový tunel, lepší hud, led světla, lepší sedáky.. Ruční brzdu nepostradam. Nová M3 mě oslovila interiérem ale je tu hodně diskuzi k všemožnému vrzání což u BN skoro není žádné velké téma tak jsem měl obavy. A zadní prostor s kufrem je malinko lepší v BN. Samozřejmě BP je krásné auto a obzvlášť na černých kolech v šedé. Ale mě se prostě více zamlouvala BN poslední rok výroby s malým najezdem a jsem spokojený nadmíru. Třeba bixenony v BM za mě svítí velmi zvláštně.. téměř jsem si myslel že má obyčejné halogeny a volant je další výrazná změna, všechny okna na auto, prostě těch detailu je spousta si myslím. A auto neberu jako něco extra ale atmosfer jsem projel hodně a tohle je v této relaci prostě odlišná raketa, jak jede, jak drží, jaký budí dojem.... Ale samozřejmě bavíme se o autě nižší střední třídy a tam za mě naprosté překvapení. Má ale též své mouchy. To má každá věc...
Jinak ohledně komfortu. Naopak smekám jak umí BN tlumit kostky na 18 kolech.. Nicméně v BP je to ještě lepší. Stará kia mi na 15 kolech vymlatila zuby na každé nerovnosti..
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk