Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To si ale nahoře nepsal...To je mi jasne...ale me se zlute rozsvitily tyto kontrolky:
- varovna kontrolka adaptivnich LED svetlometu
- varovna kontrolka brzoveho assistenta
- a jeste assistent jizdy v jidznim pruhu
To nepsal...ale uz jsem to napravilTo si ale nahoře nepsal...
jj presne muj pripad...dnes to bylo mezi 5:30 - 6:00Mne se to stalo vsehovsudy 2x a vzdy to bylo rano kdy je slunce nizko a jel jsem primo proti slunci (sam jsem byl oslnenej ze jsem videl na par metru...)
Normální to určitě není. Reklamovat a nechat seřídit...Je to normalni, pokud slunce sviti primo na kameru/radar, asistenti se vypnou a tobe se zobrazi ta hlaska...
To je mi jasne...ale me se zlute rozsvitily tyto kontrolky:
- varovna kontrolka adaptivnich LED svetlometu
- varovna kontrolka brzoveho assistenta
- a jeste assistent jizdy v jidznim pruhu
Jako tobě nahlásí KAMERA že nevidí kvůli slunci, toto jsem se dočetl výše a taky že ti zahlásilo žlutě chyba automatických světel (což je následek té kamery, tedy pokud myslíš automatická světla přepínání aut. potkávací a dálkové a ne jen rožni když je tma ), kromě toho to hlásí i chybu hlídání opuštění pruhu a protikolizí systém (záleží jakou máš výbavu) a oni ti budou měnit jednotku světel a čidlo ??? Kamera je společná pro více systému a u GL se stává (nevím proč, když je to novější než GJ, ale v dnešní době už prostě novější věci jsou i horší než starší funkční a odzkoušené a už mě tito všichni výrobci sero...) že jí slunce oslepí a ona nahlásí chybu že nevidí. To pak pokud máš VIN nějaký tak byla servisní informace že se musím měnit kamera a když ne, tak ti ji mají v servise poštelovat. Mi to dělalo taky ale na silném slunci a poštelovali, pak už silné nevadilo, ale zase vadilo to ranní, takové oranžové až červené a taky oražové lampy v tunelech, tak pak ještě poštelovali a zatím OK. To pak tedy napiš jak jsi dopadnul s novou jednotkou světel a čidlem, když ti opět zahlásí kamera proti slunci chybuTak dnes jsem se dostal servisu a vysledek - je vymena ridici jednotky svetel a cidla.
Vse objednano ale momentalne nedostupne...
Mam vybavu Revolution.Jako tobě nahlásí KAMERA že nevidí kvůli slunci, toto jsem se dočetl výše a taky že ti zahlásilo žlutě chyba automatických světel (což je následek té kamery, tedy pokud myslíš automatická světla přepínání aut. potkávací a dálkové a ne jen rožni když je tma ), kromě toho to hlásí i chybu hlídání opuštění pruhu a protikolizí systém (záleží jakou máš výbavu) a oni ti budou měnit jednotku světel a čidlo ?? Kamera je společná pro více systému a u GL se stává (nevím proč, když je to novější než GJ, ale v dnešní době už prostě novější věci jsou i horší než starší funkční a odzkoušené a už mě tito všichni výrobci sero...) že jí slunce oslepí a ona nahlásí chybu že nevidí. To pak pokud máš VIN nějaký tak byla servisní informace že se musím měnit kamera a když ne, tak ti ji mají v servise poštelovat. Mi to dělalo taky ale na silném slunci a poštelovali, pak už silné nevadilo, ale zase vadilo to ranní, takové oranžové až červené a taky oražové lampy v tunelech, tak pak ještě poštelovali a zatím OK. To pak tedy napiš jak jsi dopadnul s novou jednotkou světel a čidlem, když ti opět zahlásí kamera proti slunci chybu
Me se to stavalo kazde rano pokud svitilo slunicko primo proti....a klidne nekolikrat za jizdu...ted uz snad bude klid....Jen tak pro info, jak často se vám to stává? Mně se to za rok (33k km) vyplo 3x s tím, že vždy to bylo raním sluníčkem přímo proti - nevím jestli se to má teda řešit nebo ne?