- 6 540
Vše potřebné je v tomto tématu, netřeba opakovat.jak tento problém řešit, dělají se repasy? Nový zesilovač?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vše potřebné je v tomto tématu, netřeba opakovat.jak tento problém řešit, dělají se repasy? Nový zesilovač?
Pokiaľ ten z inzerátu neni po oprave tak je nezmysel kupovať, čo ak o mesiac odíde?Ahoj, hledal jsem tady na foru a primo tady ve vlakne, ale odpoved jsme nenasel. Mam stejny problem, jaky je popsany ve vlakne. STB servis chce ted za opravu 3500 plus je tam postovne. To je porad ok, ale evidentne se daji sehnat zesilovace za 3k. Nicmene muj problem je maly rozdil v part number. Mam trojku BL, 2.2 diesel GTA, 2009. Zesilovac jsem vyndal a na stitku je Bose bbm4 66 a20. Vsechny zesilovace, co nachazim na prodej jsou ale Bose bbm2 66 a20. Ten zesilovac je evidentne fyzicky stejny, pin to pin kompatibilni na konektorech, ale nemuzu najit zadny datasheet nebo cokoliv, co by povrdilo/vyvratilo, jestli muzu bbm4 nahradit pomoci bbm2.
Nad tim jsem samozrejme taky premyslel. Nicmene, jsou tedy zpetne kompatibilni nebo ne?Pokiaľ ten z inzerátu neni po oprave tak je nezmysel kupovať, čo ak o mesiac odíde?
BBM466A20 je naladěný pro kožený interiér, BBM266A20 pro látkový.Nad tim jsem samozrejme taky premyslel. Nicmene, jsou tedy zpetne kompatibilni nebo ne?
Skôr kábel v prechode alebo samotný reprák, ak máš multimeter a vieš rozobrať dvere tak môžeš zmerať káble či do nich ide šťava a podľa toho určiť ...Ahoj, mám dotaz. Pročítal jsem forům a nenašel můj konkrétní případ. Přestal mi hrát hlavní reproduktor ve dveřích řidicě, výškový coje u zrcátka ale hraje. Typoval bych to na zesilovač ale to by přeci nehrál ani ten maličký? Není ve dveřích někde výhybka nebo tak něco? Děkuji.
A kde se ty cívky nachází? Přímo ve wooferu nejsouOn ten basák stejně nehraje, je to spíš generátor hučení a klepání. Je možný že odešla jedna civka (ten woofer má 2),takže jede na poloviční výkon
Jo jasný, logicky....to mě hned nenapadlo , jdu je proměřitCívkou bylo v tomto případě myšleno patrně vinutí reproduktoru - tedy přímo v těle měniče.