Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Díval jsem se na nějaké testy a právě Continental vyšly nejlépe, ale někdo ty testující musí platit že .
Máte někdo zkušenosti s celoročními pneumatikami ? Pokud ano jakého výrobce ? Přemýšlím o Continentalu, ale názory jsou všelijaké.
Já jsem si pořídil na novou CX30 Goodyear Vector 4Seasons SUV G2 215/55R18 99 V XL . Zatím spokojenost. Občas jedu i na hory a v kombinaci s AWD si nemůžu stěžovat.Díky za názory. Právě na hory v zimě jedu 1-2x ročně na jeden den. Jinak běžné ježdění. Nájezd taky tak cca 15000 km. Díval jsem se na nějaké testy a právě Continental vyšly nejlépe, ale někdo ty testující musí platit že ... Michelin mně taky zaujaly tak uvidíme. Když vidím že jsou pozitivní zkušenosti budu o nich uvažovat.
Stejně tak jako s používáním 91 oktanového benzínu.