Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
seeehr gut a jak dlouho to trvalo? čeká mě to brzy - příští měsíc cx30 a měsíc potom m2Guter tag, erste service das auto ? Mazda CX30 preis 190 euro. Zatim v rajchu dobra prace ! Davam jim cx3 i cx30.
1 hodina. Muzes pres sklo koukat nebo jit do mesta na kavu a dortik jako ja. Ale oni ti udelaji kavu. Ja musim vzdy vypadnout abych nečuměl na cx60 je luxusni. Jinak tam je jidelna 100 m vpravo ve fabrice obed 4 eur ? vcetne hrušky.seeehr gut a jak dlouho to trvalo? čeká mě to brzy - příští měsíc cx30 a měsíc potom m2
Ahoj, mám taky jedno doporučení. Na cx60 jsem potřeboval domontovat tažný. V ČR cena 47tis, v DE cena 37 tis a v PL jsem originál tažné u dealera Mazda dostal za 26 tis. + péče o zákazníka, jakou v ČR nedostaneš asi nikde. Doporučuju!1 hodina. Muzes pres sklo koukat nebo jit do mesta na kavu a dortik jako ja. Ale oni ti udelaji kavu. Ja musim vzdy vypadnout abych nečuměl na cx60 je luxusni. Jinak tam je jidelna 100 m vpravo ve fabrice obed 4 eur ? vcetne hrušky.
Zobrazit přílohu 45745
Tak vyzkoušej někde originál Mazda v CZTak 6ka absolvovala v Belgii 7. garanční prohlídku.
Musím říct, že jsem zapomněl jak je servis Mazdy laciný. Zvlášť na dnešní dobu a na to, že se jedná o auto střední třídy. ?
Zobrazit přílohu 46443
Louda Počernice si taky takto on-line již proti VIN "lízl" mou M6.Výhoda minimálně belgických servisů je ta, že objednat se dá přímo online, kdy na základě VIN mi vyskočilo, že na řadě je 7. garanční prohlídka a rovnou vypadla i cena. Takže už 2 týdny dopředu jsem věděl kolik zaplatím.
klíčové slovo " automatická převodovka" https://www.mazdaklan.cz/threads/automaticka-prevodovka-chovani-udrzba.549/page-21#post-140401Ahoj,
chtěl bych se zeptat možná z lehce jiného soudku, ale servisně to sem patří. Nenašel jsem separe vlákno (případně za něj budu rád asi nevím jaké klíčové slovo hledat).
Když jsem byl na jaře u Maxe na výměně brzd, tak mi říkal o výměně oleje v automatické převodovce. Prý když si chci auto nechat dlouho tak se mění v rozmezí 60-80 tis km (mám 70). Asi to ale nedělají autorizované servisy, ale nějaký speciální (počítám že Praha).
Otázky jsou: děláte to? Někde jsem četl, že když se do toho origo hrábne, že to může být i negativní a automat se může začít srát. Autorizované tvrdí, že to je dělané na životnost auta (ale nevím jakou si oni představují). Já bych si rád tu svou nechal co nejdéle, tak se snažím o ní starat.
Pokud ano, víte někdo kde to dělají? A co to cca koštuje?
Díky moc
Doporučím AUTO EFEKT ZLÍN s.r.o. Je to autorizovaný servis Mazdy. Absolvoval jsem tam mimo jiné již 2 výměny oleje v automatické převodovce vč. filtru. Ta cesta se Ti vrátí zpět. Viděl jsem svůj olej na 60.000 km a byl jsem v šoku, co z převodovky teklo, a to jezdím převážně dálnice. Pokud chceš, aby Ti auto vydrželo, tak co nejrychleji olej vyměň proplachem i s filtrem.Ahoj,
chtěl bych se zeptat možná z lehce jiného soudku, ale servisně to sem patří. Nenašel jsem separe vlákno (případně za něj budu rád asi nevím jaké klíčové slovo hledat).
Když jsem byl na jaře u Maxe na výměně brzd, tak mi říkal o výměně oleje v automatické převodovce. Prý když si chci auto nechat dlouho tak se mění v rozmezí 60-80 tis km (mám 70). Asi to ale nedělají autorizované servisy, ale nějaký speciální (počítám že Praha).
Otázky jsou: děláte to? Někde jsem četl, že když se do toho origo hrábne, že to může být i negativní a automat se může začít srát. Autorizované tvrdí, že to je dělané na životnost auta (ale nevím jakou si oni představují). Já bych si rád tu svou nechal co nejdéle, tak se snažím o ní starat.
Pokud ano, víte někdo kde to dělají? A co to cca koštuje?
Díky moc