Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli je lambda pro 2.5i stejná jako pro 2.0i, nebo se tam dává jiná? Několikrát se mi v poslední době objevila chyba P0420 a diagnostika mého mechanika poprvé ukázala na zadní lambdu, kde se nakonec ukázalo, že problém byl nejspíš v zaoxydovaných konektorech, následně se objevila znovu, tentokrát se s ní objevila chyba na prvním válci, chyba se vyresetovala a podezření padlo na katalyzátor (který má už přes 300k za sebou) s tím, že pokud se chyba objeví znovu, tak pojedu do mazdy, kde by diagnostika mohla říct víc, což se eventuelně stalo a v auto efektu zlín mi ukázali na první lambdu.
V mazdě mi řekli že nová je za 10k+, po zběžném hledání mi to samé řekl i mechanik s tím, že se ale ještě podívá po dalších, až bude mít čas. Nemůžu se s ním teď ale spojit, což je předpokládám dáno přezouvací sezonou, tak jsem se aspoň chtěl trochu podívat po možnostech, protože 10k za sondu se mi dávat nechce.
Mám 2.0 předFL
V mazdě mi řekli že nová je za 10k+, po zběžném hledání mi to samé řekl i mechanik s tím, že se ale ještě podívá po dalších, až bude mít čas. Nemůžu se s ním teď ale spojit, což je předpokládám dáno přezouvací sezonou, tak jsem se aspoň chtěl trochu podívat po možnostech, protože 10k za sondu se mi dávat nechce.
Mám 2.0 předFL