• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

karosérie Co to je?

Retrin

výkonný člen KLANu
Ověřený uživatel MazdaKlanu
153
Ahoj, nic podobného jsem tu nenašel tak by bylo super mít tady vlákno, když někdo neví - Co to je či k čemu daná věc slouží, tak sem hodí foto a kdo ví, poradí 🙂

A já hned začnuIMG_5537.jpeg
Co to je ? A k čemu to je ?
2.5 125kw po FL

Podívej a nebylo by dobrý hned pro začátek trochu líp označovat to, co máš na mysli? Třeba taková šipka, by posloužila líp.

Podívej a nebylo by dobrý hned pro začátek trochu líp označovat to, co máš na mysli? Třeba taková šipka, by posloužila líp.
To velké černé co vypadá jako naftový palivových filtr… 🙂

Haha, tak tos mě dostal, to nevím :) Ale vypadá to jako filtr s aktivním uhlím pro odvzdušňování nádrže.

Retrin - naftovej palivovej filtr na 2.5 benzínu? :D. Je to aktivní uhlí ze systému odvětrání nádrže

Retrin - naftovej palivovej filtr na 2.5 benzínu? :D. Je to aktivní uhlí ze systému odvětrání nádrže
CO VYPADA jako naftový palivových filtr. A nevypada tak snad ? Není mu podobný?

Spíš ne, je to daleko menší, i zapojení je jinak řešený a znovu říkám že na benzínu bude asi těžko naftovej filtr :D

Spíš ne, je to daleko menší, i zapojení je jinak řešený a znovu říkám že na benzínu bude asi těžko naftovej filtr :D
IMG_5540.png
Pořád budeš tvrdit, že to není podobné? @biscuit nevěděl co přesně mám na mysli.
, proto jsem svůj popis upřesnil abych ho lépe navedl na co se ptám. NIKDE netvrdím , že mám na benzínu naftový filtr (což by byl samozřejmě nesmysl), ale když nechápeš, že šlo pouze navedení kolegy na co se má dívat, tak se můžeš klidně smát svoji hlouposti dál… 😆 Ty hvězdo 😆

Poslední úprava:
A já myslel že si děláš srandu.

Back