• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Sice by to patřilo spíš do tématu Co mě naštvalo, ale když už jste na to narazili: spíš mi vadí ti, co nedokážou v mlze či hustém dešti rozsvítit ani obrysovky, natož zadní mlhovku. Už jen spoléhají na automatické spínače světel. Takže nejsou na silnici vidět. A některé řidičky by asi světla ani neuměly zapnout, i kdyby chtěly. A těch je mnohem víc.

Sice by to patřilo spíš do tématu Co mě naštvalo, ale když už jste na to narazili: spíš mi vadí ti, co nedokážou v mlze či hustém dešti rozsvítit ani obrysovky, natož zadní mlhovku. Už jen spoléhají na automatické spínače světel. Takže nejsou na silnici vidět. A některé řidičky by asi světla ani neuměly zapnout, i kdyby chtěly. A těch je mnohem víc.
Souhlas. Za poslední 4 dny co je u nás mlhavo, tak těhle nesvítících expertů potkavam docela dost. A to jezdím jen do práce a z pravé. Co se musí tím pádem dít jinde po republice nechci ani domejšleto_O

Manželce v Yarisu 3 vždy na podzim zalepím čidlo světel v palubovce černou folii,aby světla svítila za jízdy pořád a mám klid. Ve světlech jsou H4 a výměna žárovky trvá 3 minuty.A vydrží celkem dlouho,2 roky určitě.

Back