• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Přemýšlel jsem jestli si to nezaslouží vlastní vlákno,protože to tu ještě asi není nikde zmíněný,ale tady je videjko jak si můžete samy doma vyměnit kapalinu v blinkrech a neutráceli za to nekřesťanský peníze v autorizácích:

Zároveň je léto,tak ti co to ještě neudělali,tak nezapomeňte vyměnit zimní vzduch v pneumatikách za letní :idea:

Tak s tim BMW jsem se malem pocural smichy....to fakt sedi ?

Přemýšlel jsem jestli si to nezaslouží vlastní vlákno,protože to tu ještě asi není nikde zmíněný,ale tady je videjko jak si můžete samy doma vyměnit kapalinu v blinkrech a neutráceli za to nekřesťanský peníze v autorizácích:

Zároveň je léto,tak ti co to ještě neudělali,tak nezapomeňte vyměnit zimní vzduch v pneumatikách za letní :idea:
Nevis Funguje to i na obrysove svetla, nebo na to je jina? ;)

Elektrickej Mustafa Mach-E při dobíjení z wallboxu je naprosto tichounké auto,tak jak je od elektromobilů očekáváno :joy:

Back