- 561
Omoda C5, Jaecoo 7, Kaškaj (nevím jak se píše správně), Opel Crossland ve výbavě Cool edition.Kdo vám dnes vlastně nabídne plnotucny výhřev skla krom koncernu a Forda?
Samsung S22 256GB Tapatalk
První dvě made in china.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Omoda C5, Jaecoo 7, Kaškaj (nevím jak se píše správně), Opel Crossland ve výbavě Cool edition.Kdo vám dnes vlastně nabídne plnotucny výhřev skla krom koncernu a Forda?
Samsung S22 256GB Tapatalk
Ano a nejen na silvestr. Auta parkuji v garážových domech (služebáka si stavím občas před dům). Nechápu jak někdo, kdo má rád svoje auto může vůbec parkovat na běžném sídlišti, to je o nervy i bez petard.Řešíte nějak ochranu vozu na silvestrovskou noc...
Tomu se říká auto s příběhem.👍Tak tomuhle se říká nejeté a po důchodci... 🤣🤣🤣.
https://www.autorevue.cz/80leta-jap...25-let-odevzdala-ridicak-auto-vratila-vyrobci
Dorazil mi jeden vtip OT od automotive : Přijde pán do pekařství : Máte chleba ? Ano, máme ho 3 prdele odpoví prodavačka. Pán odejde a vrátí se asi za 1/2 hodiny s taškou. Prosím jeden chleba. Chleby nemáme odvětí prodavačka. Jak to , čílí se pán, před chvílí jste říkala že ho máte 3 prdele? To jo ale to je 6 půlek![]()
Ježíšek ?
Tak to vím opět naprosto přesně...je to Audi A4.😎👍Ježíšek ?
Fakt nevím
Mluvíš mě z duše.👍Udělali jsme si s manželkou malý výlet zakončený obžerným obědem v Myslovicích. Kdo pojedete kolem, doporučuju. Zpátky jsme se ale klasicky od Klatov courali v koloně a najednou manželka povídá: "Podívej, to je krásný auto, ta barva." A já na to: "Jo, to je CX-5, když se od ní takhle odrazí sluníčko, tak je ta červená barva nádherná, takovou na žádnym jinym neuvidíš, teda, kromě toho našeho." Než jsme přijeli do Přeštic, minula nás lavina podivnejch vozidel v divnejch barvách a najednou manželka povídá: "Podívej, támhle jede taky krásný auto." No, jelo, byla to, zase, červená Mazda CX-30. Dřív jsem neměl v oblibě červený auta, ale vidět svět přes ten majestátní rudej čumák má něco do sebe. Snad jediná hezčí barva je ta tmavá rudá na CX-80. Já vím, že je to věc vkusu, ale já jsem prostě na zrzavý holky![]()