Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Soused to má na svý fabii. Zřejmě je to výbava social packet bez vyhřívání zrcátek.
Takze to chladiNo,spíše je to proti námraze,ale fakt že je to jak chňapky na hrnce.😁
Vzdy ked toto vidim, rozmyslam nadtym. Nejde cez miesta kde je plachta uchytena v tesneni dveri do auta v noci vlhkost? Kedysi davno som s tym bojoval, ked mi okno namrzalo cez noc v zime z vnutra, odvtedy si davam extra pozor v zime, ci nesadnem mokry do auta, pekne vykurim po ceste domov a nadruhy den rano namraza na okne. Pomohol ten velky pytel na pohlcovanie vlhkosti, zatvarat klapku vetraku do polohy off, odmastit okno zvnutra a samozrejme nenosit do auta sneh na topankach a obleceni. Ajked ide klima nonstop cely rok.Zobrazit přílohu 54602
Přátelé, máte pravdu, je to hrozně vtipná věc ty chňapky 🤣 A ano, uši má i moje Mazdička 😉👍
Na obhajobu musím říct, že na zimu nechávám garáž Pažoutovi a kupoval jsem fólií v Kelly, tu nejlevnější a je malá. Zkoušel jsem i tu jejich xxl a ta je naopak zas moc velká. Pak jsem v Actionu narazil na toto za 99,- a musím říct, že je skvělá, zabere úplně celé okno a zrcátka je asi takový bonus, jsou prostě suchá. Navíc ta plachta je nějaká prošívaná nějakým měkkým hadrem.
Ale klidně se smějte, já se taky vždycky směju, když Mazdičku s ušima vidím 😉
Vzdy ked toto vidim, rozmyslam nadtym. Nejde cez miesta kde je plachta uchytena v tesneni dveri do auta v noci vlhkost? Kedysi davno som s tym bojoval, ked mi okno namrzalo cez noc v zime z vnutra, odvtedy si davam extra pozor v zime, ci nesadnem mokry do auta, pekne vykurim po ceste domov a nadruhy den rano namraza na okne. Pomohol ten velky pytel na pohlcovanie vlhkosti, zatvarat klapku vetraku do polohy off, odmastit okno zvnutra a samozrejme nenosit do auta sneh na topankach a obleceni. Ajked ide klima nonstop cely rok.
Za me tento typ folie na okno neni moc dobry. Resp. muze byt dobry, ale nesmi foukat vitr. Jakmile fouka, podfoukne tu spodni cast a ani sterace to nezachrani. Pak se ta spodni cast zlomi smerem nahoru a neslouzi to svemu ucelu. O relativní pracnosti instalace a uklizeni mokre folie kamsi si kufru nemluve. Kdysi, kdyz jsem parkovaval venku, tak jsem to mel, ale hodne brzy me to prestalo bavit.Vzdy ked toto vidim, rozmyslam nadtym. Nejde cez miesta kde je plachta uchytena v tesneni dveri do auta v noci vlhkost?
Kazdy normalni vyrobce aut ti da moznost si poridit vyhrivane sklo. Mazda neeee. U S-Maxu, kde to sklo je oproti M3 velikosti vylohy, je to za 2 minuty rozmrazene a neni treba pouzivat skrabku, ani litat kolem auta s plachtou.Já třeba odmítám používat škrabku pač je to oser a navíc to vždy postupně podrape sklo. Takže už 17 let používám tyhle deky na čelní sklo a fakt nikdy se mi nestalo že by jej vítr nadzvedl zpoza stěračů. Za pár kaček skvělá věc. Ráno přijdu ke zmrzlemu autu, shodím deku do kufru a rovnou jedu. Deku pak vysusim třeba v práci během dne. Teď navíc používám i sprej, ráno zmrzlé okno nastříkám a během 3 minut jen setru vodu a jedu. To když tu deku z nějakého důvodu zapomenu dát na noc.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Jinak skrabky na sklo jsem pouzival na ruznych autech cely zivot a nikdy se mi nepovedlo poskrabat sklo. Jak taky plastovou skrabkou a spravnou technikou? Ale opet se dostavam k Mazde - tam je to sklo takove nejake ke vsemu nachylnejsi.
To by jsi musel mít M3 BL. Ta měla elektricky vyhřívaný čelní sklo a opravdu uznávám... byla to pecka. To mohla být zima jákákoliv. Ráno člověk jen zmáčknul tlačítko a během chvilky (půl cigára ani ne) sklo naprosto odmražený a jen se setřelo stěračem.Kazdy normalni vyrobce aut ti da moznost si poridit vyhrivane sklo. Mazda neeee. U S-Maxu, kde to sklo je oproti M3 velikosti vylohy, je to za 2 minuty rozmrazene a neni treba pouzivat skrabku, ani litat kolem auta s plachtou.
Tu zde vychvalovanou folii jsem pouzival na tom S-maxu v lete (kdyz me to jeste bavilo) a fakt to ucel moc neplnilo. Je pravdou, ze pres leto fouka oproti zime nasobne casteji a intenzivneji, u nas o to vice (oproti sidlisti v Praze) a ta plachta byla bezpochyby o dost vetsi, nez pouzivana M3.
Jinak skrabky na sklo jsem pouzival na ruznych autech cely zivot a nikdy se mi nepovedlo poskrabat sklo. Jak taky plastovou skrabkou a spravnou technikou? Ale opet se dostavam k Mazde - tam je to sklo takove nejake ke vsemu nachylnejsi.