• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Takhle barevný domy jsou na ostrově Buráno. Prý kvůli ožralým námořníkům, aby trefily domů. Jenže tam to má styl....

Dnes mě pobavil motorkář při předjíždění fábie. Jela 80 a on jí nemohl za boha předjet :) bylo to jako scéna z Vrchní prchni...nakonec ta fábie přibrzdila aby to zmáknul :)

Na fóru probíhá poměrně intenzivní diskuze ohledně selhávajících termostatů, tak mne napadlo zeptat se AI, co o tom ví. A ejhle, AI dalo obecnou odpověď a odkaz na vyšší autority.

Problémy s termostatem se u Mazdy CX-5 vyskytnout mohou, ačkoliv se nejedná o častou závadu. Důležité je včas rozpoznat příznaky poruchy a nechat termostat v servisu zkontrolovat a případně vyměnit. Prevencí v podobě pravidelné údržby chladicího systému lze riziko problémů s termostatem minimalizovat.

Doporučuji také prohlédnout si diskuze na fórech Mazda klubů, kde se majitelé CX-5 dělí o své zkušenosti, například na mazdaklan.cz nebo mazdaclub.cz. Můžete tam najít užitečné informace a rady od ostatních majitelů.

Ano, to mi pripomina, jak manzelka nasla prakticky svoje texty, protoze AI se je od ni naucila :)

Krátka komediálna recenzia na Mazdu CX-80, pobavilo. Že 8 stupňový automat je ako kuchár ryby Fubu, tak ho neotravuj a ver mu :-)

Tak to jsem opravdu nevěděl že existuje a jelikož u Mazdy ty zvířecí zrůdy spíš žerou tlumení než kabely, tak mě to vede na myšlenku nějak nainpregnovat ty díly nějakou tou chilli papričkou

Back