• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
@Max6 měly i toyoty... Akorát, tam to myslím šlo, co jsem viděl, sundat i navzdory šteftům a maticím.
s-l1600.jpg

Ale stejně, STK Chvojkovice - Brod, to je holt lepší oddíl někdy ;-)

Dovedu si představit, že EU vydá směrnici, že palubní jednotka musí tlak udávat v bezrozměrných jednotkách. Přimlouvám se za to, aby to nebyla procenta, protože ta dělají lidem také problémy. Možná nějaký ekosmajlík by to vyřešil bez čísel.

Já mám pocit, že lidem dělá problém všechno skoro. Snad ten smajlík by opravdu mohl být nejvíce blbuvzdorným řešením, ale je to fakt čím dál těžší :)

Keby ste chceli vedieť, prečo vás predtým niekedy uspia.. :joy:

1727248723436.png

@vladas75 Z jednoho filmu "čtyři nuly a pátá za volantem". Tady je to trochu jinak a převedeno do bináru - tři nuly a pak chyba :D

Začínam mať rád moje hodinky. Dnes ma potešili správou “ na základe vašej dobrej zdravotnej kondícii vám znižujeme vek na 61 rokov”
Jen ať se to nedozví sociálka. Mohli by ti o to odložit nárok na důchod😬

Přiznám se že některý techniky oprav motorových vozidel jsou pro mě stále vyšší dívčí. Takhle připevnit odpadávající chromovou lištu kliky na Leafovi by mě fakt nenapadlo
IMG_20241015_170118.jpg

Třeba někomu (a já se tomu nedivím) dává větší ekonomický smysl provést (třeba dočasnou) opravu páskou za 1 Kč, než kupovat novou kliku za x tisíc?

Back