• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
no, to klubovy logo je peknej kentus :D Ale me se ten motiv i libi... jen by to chtelo trosku promyslet na jaky triko to umistit. Ale hlavne, tohle je imho chlubeni cizim perim.

A není to náhodou upravené logo nějakého motorkářského gangu? Já někde zaslechl/četl , že není moc bezpečné potkat grupu nějakých těchto nadšenců v triku s tímto motivem :rolleyes: Ale nic podloženého k tomu nemám. Třeba někdo bude vědět ;)

Na mazdaklub jsem to psal já o tom MC.
Mám kamarády motorkáře co jezdí na harley davidson atd., takže jsem trošku nahlídnul pod pokličku(jeden z nich chtěl k nim do klubu, tak mi dával dost přečíst, bavili jsme se o tom).
Jde o to že MC je prostě dá se říct stát ve státě, mají svoje zákony, postupy které normální člověk nechápe a nechce se s nimi moc ztotožnit. Proto jsem napsal svůj názor že to může připomínat již zmíněné kluby-ne že by se nemohlo v triku s MC na ulici :D

Tak to je mazec :-) Ale chlapci ve vrtulníku by asi koukali, kdyby se někomu podařilo je podjet :-D

no já bych za nim hlavně takhle nejel, páč jestli s tim letí nad dálnicí v týdle vejšce, tak má potíž s GPS a jinými přístroji nebo s hlavou. Eventuálně v kombinaci :-) A až potká dráty nebo most, taková bžunda to za nim nebude .....

Back