Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nekdo to má jako výzdobu na VánoceTo vám jedu takhle v sobotu ráno pro rohlíky a při cestě k autu objevím na ulici nádherný abstraktní obraz neznámého umělce.
Nejspíš se mu nechtělo vyjadřovat svůj názor na parkování dlouhými větami, tak to shrnul do jednoduchého uměleckého díla
Zobrazit přílohu 43374
To je vánoční kometa.?Nekdo to má jako výzdobu na Vánoce
Zobrazit přílohu 43402
Obavam se, ze byt to naopak, tak vysledek je podobnyJo to sedí, stejná Dacia mě nabourala zezadu v malé rychlosti. Já jsem měl prasklý nárazník, velmi málo poškozený, Dacia rozsekaný celý předek
Jako "dizajnovka" je to dobré, ale neumím si představit údržbu, když vidím ta zákoutí uvnitř. A ta potopa na zemi je taky super ?
To není potopa, to je stínJako "dizajnovka" je to dobré, ale neumím si představit údržbu, když vidím ta zákoutí uvnitř. A ta potopa na zemi je taky super ?
Tohle by si mohli dávat majitele novych mercedesů a audin a dalšího koncernu aby nemuseli mít ty fejky