• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=15&t=24942&st=0&sk=t&sd=a

,,Mazda tohle auto prezentuje jako sportovní vůz, ale spíš bych označil za trošku splašenou fábii.. 260koní se chová asi jako 130 u Ochcávky"

Pche, takto se vyjadřovat o Achmedově MPSce :D

Napsal člen mc klubu djmicho. Neměl na to, tak to prodal a pohanil, kde mohl :D A srovnávat s fábkou,koktou ...to už mluví samo za sebe.

Poslední úprava:
nemyslím, že to skončí u VW ..... tohle je podstatně širší průser ;)
Nemyslim si,ze je to pruser. Je to bezna vec-podle hesla vlk se nazral a koza zustala cela. Proste papir snese vsechno.
Zeleni dosahli sveho (ovsem jen na papire) a byli spokojeni.
Podle me se podobne veci deji do jiste miry ve vsem, ne jen v auto odvetvi.
Taky bych to nehazel na VW, jen je proste prvni, u koho se to provalilo..

Sedím takhle v kině a přijde parta 3 chlapů (věk do 30) za doprovodu personálu. 1 vozíčkář a 2 slepci. V moment kdy nastane v kině absolutní ticho, tak řekne jeden slepec druhému „Martine proč jsme se nechali ukecat na 3D kino taková pitomost“ a usmál se. Druhý mu odpověděl „To mi neříkej, to řekni tomu závodníkovi vedle tebe“ V tom vozíčkář zakřičel „Držte huby nebo vstanu a nakopu vám prdele“ Všichni 3 se začali brutálně smát a slepec mu najednou odpověděl „To bych chtěl vidět ty vole“ a začalo se smát rovnou celé kino. Po filmu mi to nedalo a šel jsem jim pomoc ven z kina.. Prohodil jsem pár slov a ptám se neotřele, co oni zrovna v kině. Bylo mi odpovězeno, že je ten na vozíku strašně prosil, jak nechce jít sám atd., tak s ním šli s podmínkou, že on s nimi pak půjde na vrchol Sněžky, protože tam je krásný výhled…. No hoši to byl můj konec.

#odposlechnutovpraze z FB

Back