• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
No, tak ta bude teda pekne prorezivela. Jestli ma lemy v takovym stavu. Tak se nebojim, ze bude dira v nosnych castech. To uz je fakt do pece.

To je aspon SUV. Me se to libi... :) Takhle jsem mel upravenou svoji sestku, nedavno se mi o tom zdalo... :)

no proste jsi za dobrou praci dostal banana na vsechny weby pana UDM ...

Ty 2 CX se povedly :D To někdo přehnal s podobou až za hranu zákona :D :D

No, to si piste hosi... Ale tak, zily mi to uplne netrha. Jen je skoda, ze diky tomu oni odkryli muj rafinovany zpusob pozvani a sdeleni adresy. To me sere nejvic, ale co uz. Jeste par prevozniku tam mame :)

Člověk si tak nechá v servise plnit klimu. Pak dojde mechoš, že chce malý techničák, aby věděl (dle VINu), kolik se vejde chladicího média. Dobré, naplněné, všechno OK. A říká mi, to musí být dobrá střela :-D, když to má 191kW. Mu říkám co v MPSce je a defakto nevěděl, že takové auto existuje. A to není první případ, dokonce ani další lidé od fochu nevědí o MPSce.;)

já teď stojím ve frontě a popojíždím a přede mnou obytka s Brněnskou značkou, ze který se už po druhý pokusil vystoupit a vzadu si nabrat nový pití celkem slušně najebanej týpek a dopadl stejně jako na poprvý, chtěli mu s hurónským řevem z bydliku ujet :D Slušnej mejdan vevnitř asi :))

btw: ta i8 taky nebyla marná a hned za mnou jel týpek v hnědý GH, tak doufám že viděl Mazdaklaní samolepku a přidá se :)

Back