• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

Dneska se mi nějak podařilo vymlátit baterku. Ne že to by mě pobavilo, ale pobavil mě palubák po nastartování přes kabely :D (v nádrži tak max na 50km, stál jsem na místě na volnoběh)

palubak_spotreba.jpeg palubak_dojezd.jpeg

Se pánové v Audi asi trochu posrali ne? :D Rozhodně bych na tomhle motoru chtěl dělat rozvody :D:D:D

ret00012_578424e980a7e.jpg

No, to je radost... vacky jeste udelas, jenze zbytek musi motor ven... presne pro tyhle motory jsou longlife intervaly smrt :D

Když poprvé vytáhneš novou buchtu mezi svoje kámoše, buď připravenej, že to bude jak když venčíš čokla: taky z ní budou padat hovna, ale lidi budou blbě čumět na tebe!

To je v těch mlhovkách takovej kšeft? Jako že se kradou kola, to chápu, ale krást přední mlhovky, který jsou tak neužitečný, že si je dodělá tak jeden člověk ze sta tisíc... (Ale voni asi budou zkombinovaný s LED pro denní svícení, co?)

Takovejch je vícero druhů :) Nápad dobrej, ale musel bych mít tažný :D

Back