• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

tohle auto už tu někdo postoval loni, byl jsem se na něj podívat ve Štěrboholích .... už loni tam stálo tak dlouho, že mu zarezly brzdy a koukám, že tam stojí furt ... a za tuhle cenu ještě asi postojí

tohle auto už tu někdo postoval loni, byl jsem se na něj podívat ve Štěrboholích .... už loni tam stálo tak dlouho, že mu zarezly brzdy a koukám, že tam stojí furt ... a za tuhle cenu ještě asi postojí

Aha ok. Mě to vyskočilo teď v pokusu o hledání toho nápisu co píšu u své majdy. :D

ty to tabulky pobavily :D Teda jedna pobavila, druhá potěšila :)

spolehlivost_aut_a_znacek_2016_warrantydirect_modely_nejhor_800_600.jpg spolehlivost_aut_a_znacek_2016_warrantydirect_znacky_nejlep_800_600.jpg

Jak říkal Vitusi můj mechanik: Fordem tam, vlakem zpátky :).

To byl frk. Sám jsem o novém Mondeou uvažoval, ale Ford přišel na recept, jak něco dobrého toálně zk..... Byli asi Ve Škodovce na školení :). Ti taky facelifty zadávají někde do Asie :). Hold proti gustu žádny dyšpultát.

jo jo, Škodovce se teď náramně"podařil" FL Octavie .... ta dělená přední světla importovali ze Ssang Yongu nebo podobného "design" studia asi jako zadní světla FL SuperBu II.

Back