Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Muzes to mit na zaklade zvyseni napeni. Pripojuje se to primo na baterku, jeden drat na parkovacky a +/- na DRL. Je to krabicka asi jako od sirek a ma i svoji pojistku na +. Nemusis nic bastlit u relatek nebo spinaci skrinky. Uplne easy. Jakmile zapnes svetla (rozsviti se i parkovacky) tak ten drat od parkovacky udela ze DRL se vypnou.Ok, projdu to ještě znova. Dnes budu konečně montovat DRL, tak už to nějak musím vyřešit tak jako tak Jo teď jsem si toho všiml, píšeš přímo na kabel... Aha takže přímo na kabel vedoucí ke světlu? To je vlastně fakt. A nějaký tip na kteroz pojistku ohledně zapnutí po otočení klíčkem? Jinak moc děkuji za pomoc
jediná možnosť deaktivácie o ktorej viem je výmena riadiacej jednotky spínania svetiel, ako som písal vyššie ide o rj s označením GR1A. Na deaktiváciu resp spínenie xenonov iba podla svetelného senzoru je potrebná r.j. s označením GR1B, Nachádza sa za budíkmi, v pohode prístup.Nevíte nekdo prisim, nebo nejaky navod, jak deaktivovat to original tovarni denni sviceni xenonama? Chci se toho zbavit. Nepotrebuji, aby mi porad startovaly xenony. Nemam rad vseljake tyhle automatiky na senzory sera, deste, auto on atd.
Dakujem vela. A ked nechcem ani podla senzora, len cisto manualne, nech rozhoduje moj mozok, ta ma aky kod? Alebo ked to nebudem mat na auto, tak to bude iba na mna? A ten otravny bzukot ako "upozornenie" na kluc a svetla, ide tiez nejako deaktivovat? Lebo az nejdem odkial to ide, tak to ucvaknem.jediná možnosť deaktivácie o ktorej viem je výmena riadiacej jednotky spínania svetiel, ako som písal vyššie ide o rj s označením GR1A. Na deaktiváciu resp spínenie xenonov iba podla svetelného senzoru je potrebná r.j. s označením GR1B, Nachádza sa za budíkmi, v pohode prístup.
Pokud správně vidím, tak máš před FL. Teď řešil denní svícení u před faceliftu například Davep a nakonec ho bude mít v mlhovkách v hlavních světlometech. Jak bude mít nainstalováno, tak určitě postne nějakou tu fotku a bude ukazovat toto řešení na pravidelných srazech
Tak já se alespoň rozepíšu o mých řešeních u FL.
Turbo tahá vzduch z větší části středovou dírou, takže přicpání záslepky vůbec nevadí. Testováno a ověřeno.
Jako první řešení, jsem měl skládané LED (viz. foto). Po 3letech mi začalo blbnout stmívání a přestala svítit jedna dioda, tak přišel čas na něco nového.
Objednal jsem z ebay řešení viz. foto a maximální spokojenost. Upozorňuji předem, že tento typ, jelikož je z Číny nemá homologizaci. Nicméně STK i policejní kontroly v pořádku.
Abych přívod vzduchu úplně neucpal, tak jsem vyřezal nad LEDkama díru. I u předchozího řešení bylo na to myšleno. Takže teď jezdím vesele a nehuntuji si zbytečně xenony